ANITA PREBOLELA ANĐELA: Pobednica "Elite 7" već ljubi drugog MUŠKARCA, rešila da promeni život iz korena (ŠOK-FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva je na putu promene prvo krenula od boje kose.

ANITA PREBOLELA ANĐELA: Pobednica "Elite 7" već ljubi drugog MUŠKARCA, rešila da promeni život iz korena (ŠOK-FOTO)

Foto: printskrin instagram

Posle raskida sa Aneđolom Rankovićem pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović potpuno se povukla u ilegalu, a sada je šokirala objavom po kojoj se jasno vidi da je rešila da uvede neke promene u svom životu, a kako to obično biva kad su žene u pitanju, počela je prvo od boje kose.

Republika

Foto: printskrin instagram

Anita Stanojlović promenila boju kose

Naime, Anita je imala dosta tamnu kosu, a sada se ofarbala u crveno, što je na mrežama izazvalo burne reakcije. Fanovi su masovno hvalili Anitin novi imidž, koji je potpuno izmenio i izraz njenog lica, te doprineo jačem stavu koji izbija i preko fotografije.

Nakon ove promene, kojom se pohvalila na Instagramu, Anita je u jednoj od svojih Instagram priča čestitala rođendan i svom kumu Marku Đedoviću kog je zadržala i posle razvoda od Jovane Tomić Matore, na čijem venčanju im je i kumovao.

Republika

Foto: printskrin instagram

Anita Stanojlović poljupcem u usta čestitala rođendan Marku Đedović

Ono što je svima upalo u oči je i to što se Stanojlovićeva sa kumom poljubila u usta.

- Srećan rođendan, kume - stoji u opisu ovog storija, inače, ko zna šta bi mnogi pomislili.

Podsetimo, Anita Stanojlović se nakon raskida sa Anđelom Ranković skroz povukla, dok je on gostujući u emisiji "Pitam za druga" na RED TV progovorio na tu temu.

Republika

Foto: RED TV Printscreen

Anđelo Ranković je dosta suzdržano govorio o raskidu

Oboje su ostali pri stavu da neće iznositi lične razloge zbog kojih su se razišli, poštujući ono što su imali, mada je Anita nagovestila da je do njega. Ona je tokom celog leta pokušavala da održi ljubav tako što se pretvarala da su i dalje u vezi, nadajući se da će uspeti da prevaziđu krizu.

Međutim, kada je shvatila da od toga nema ništa, obelodanila da je između njih odavno već završena priča, kao što su mnogi i pretpostavljali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.10.2024 12:58

ŠTA REĆI O PROMENI G-ĐICE...SEM KOZMETIČKIH PROMENA FIZIČKOG IZGLEDA, NEMA ZA NJU POMOĆI...NEDOSTATAK MOŽDANIH VIJUGA SE NE MOŽE NADOKNADITI N...I...K...A...K...O...GLUŠAČA I PRIMITIVKA TO UVEK OSTAJE...