MILICA NA KORAK DA TERZI OPROSTI PREVARU: Sofiju nazvala ženom LAKOG MORALA, a za oca svog deteta NAŠLA OPRAVDANJE (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veličkovićeva i u prozivkama Bori ostavlja prostora da se pokaje.

MILICA NA KORAK DA TERZI OPROSTI PREVARU: Sofiju nazvala ženom LAKOG MORALA, a za oca svog deteta NAŠLA OPRAVDANJE (FOTO)

Foto: ATA Images

Trudna Milica Veličković ponovo je privukla pažnju javnosti svojim oštrim komentarima na društvenim mrežama. Naime, ona je putem svog Instagram profila javno prozvala svog bivšeg verenika Borislava Terzića Terzu optužujući ga za licemerje u vezi sa njegovim ponašanjem u rijalitiju.

Republika

Foto: ATA Images

Trudna Milica Veličković sve vreme komentariše Terzu i Sofiju

Pošto je Terzić, koji je u rijaliti ušao sa namerom da obezbedi sebe, Milicu i njihovo dete, od prvog dana tamo flertovao sa Sofijom Janićijević, sa kojom je na kraju i ozvaničio vezu, Veličkovićeva koristi svaku priliku da celom svetu stavi do znanja kakav je licemer ispao.


Bivša učesnica "Elite 7" je na svom Instagram profilu objavila stori u kom je istakla Terzinu, kako je ona nazvala, licemernu prirodu, a usput njegovu novu izabranicu nazvala ženom  lakog morala.
Republika

Foto: printskrin instagram

Milica Veličković redovno kači storije kojima ukazuje na Terzinu prevrtljivost

U svojim objavama, ona je uporedila Terzino ponašanje iz prethodne sezone popularnog rijalitija sa ovim iz trenutne sezone, navodeći konkretne primere koji, prema njenom mišljenju, ukazuju na njegovu prevrtljivu prirodu.


Ova javna prozivka izazvala je veliku pažnju među fanovima rijalitija, a mnogi se pitaju kako će Terzić reagovati na ove optužbe kada ih bude video.

Svađe, ljubavne veze i dramatični obrti u rijalitiju "Elita 8" i dalje drže pažnju publike, a Miličina otvorena prozivka Terze dodatno je začinila intrigantnu priču koja se odvija pred očima publike.

Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo razvoj događaja u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading