BIVŠA ZADRUGARKA URNISALA SOFIJU JANIĆIJEVIĆ! Nije štedela ni Terzu, evo kakvu je prognozu dala za sve što čeka Milicu Veličković!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji ono narodno verovanje da ako se zameriš trudnici izaći će ti čmičak na oku, kaže na početku Sanja.

BIVŠA ZADRUGARKA URNISALA SOFIJU JANIĆIJEVIĆ! Nije štedela ni Terzu, evo kakvu je prognozu dala za sve što čeka Milicu Veličković!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Sanja Grujić, nije štedela reči kada je reč o Terzinoj prevare trudne Milice Veličković. Izražavajući svoje gađenje prema Terzinoj ljubavnici Sofiji Janićijević, Sanja je istakla da je Terza prezentativni primer da se ne veruje vuku u jagnjećoj koži. "Koliko god da ga je puta poljubila princeza, žaba ostaje žaba", naglasila je Sanja, osudivši Terzin i Sofijin nedostatak empatije i iskrivljene društveno prihvatljive norme.

Foto: ATA Images

Sofija Janićijević, Terza i Milica Veličković

 

Kada je Terza u pitanju sve bajke prestaju i koliko god da ga je puta poljubila princeza (Milica ) žaba ostaje žaba, nažalost to je sudbina nekih ljudi da kakve god šanse i životne radosti Bog da im daje,njima je lepše da krekeću u bari. Terza je jednostavno prezentativni primer da se ne veruje vuku u jagnjećoj koži - rekla je Sanja za Pink.rs, pa dodala:

Foto: Printskrin

Sanja Grujić

 

Postoji ono narodno verovanje da ako se zameriš trudnici izaći će ti čmičak na oku. U savremenom dobu Sofije Terzinice verovanje glasi: "nići će ti nekretnina u Beogradu na vodi". Koliko njih dvoje imaju iskrivljene društveno prihvatljive norme, parametre normalnog i moralnog ponašanja i totalno odsutstvo empatije, a preveliki narcisoizam, ne bi me čudilo da počnu da pričaju kako im je Milica surogat majka.

Foto: Red TV printscreen

Sanja Grujić

 

Inače, nedavno se za Republiku oglasila i baka Milice Veličković, Stana, koja je šokirana onim što je Terza uradio Milici sa Sofijom Janićijević pred kamerama, te tvrdi da je Milici sve to potresno što gleda preko malih ekrana, kao i da joj je samo bitno da se beba rodi živa i zdrava. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.10.2024 12:54

SANJA, SVAKA TI ČAST...SVAKA TI JE NA MESTU...MALO SI I REKLA U VEZI DVE ŽABE KREKETUŠE...