MATEJA SE KAO FURIJA SPUSTIO NA ENU, USLEDIO NEVIĐENI KARAMBOL! Skandal uživo na Pinku, bivša mu napakovala aferu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateja Matijević pobesneo zbog izjave Ene Čolić.

MATEJA SE KAO FURIJA SPUSTIO NA ENU, USLEDIO NEVIĐENI KARAMBOL! Skandal uživo na Pinku, bivša mu napakovala aferu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnje emisije "Gledanje snimaka" učesnici su imali priliku da vide kako ide muvanje Ene Čolić i Jovana Pejića Peje, odnosno, kako provode vreme zajedno i flertuju. Njihovi cimeri su komentarisali, a Mateja Matijević je odlučio da prekine komunikaciju sa bivšom, jer ona potencira da bi uvek mogla da mu se vrati. Usledila je žestoka svađa, a Matijević je u sekundi pobesneo:

- Pejo, da li bi prihvatio ti da popiješ kafu sa Aneli Ahmić? - upitala je Ivana.

- Bih, što ne bih. Ja Aneli gledam kao stariju sestru, ne zanima me što Ena nije dobra s njom - rekao je Peja.

- Njih dvoje su sve slađi i slađi, kada se uzme u obzir i njihovi karakteri i sve onda mi ona nikako ne ide uz Peju. Vrlo uskoro će on shvatiti - rekao je Ivan.

 

- Ono što sam izvukao iz nje jutros imam potpuno pravo da mislim da ona folira, čula sam da je ona Mrvici dobacila mrtvu mamu nešto i tako dalje. Danima gledam i ćutim iz poštovanja prema Mateji, ona je ozbiljna folirantkinja - rekao je Uroš.

- Ovde stalno ima neko meni nešto da kaže i da me vređa, svaki dan - rekla je Ena.

- Folirant je kako je pokušala da se ponaša, ali posle sedam dana je pokazala svoje pravo lice. Najlakše je tako da se pokazuje i predstavlja. Peja je jako pametan momak, vidim da se ogradio od tog odnosa, on čeka da vidi šta i kako. On je namerno drži na distanci i rezervisano - rekao je Uroš.

- Ne vidim se da se mešam u ovo, pritom ona i ja nemamo odnos jer se meni mnoge stvari ne sviđaju od kad je ušla. Ja time što se zauzimam za nju, kanalim samo sebe. Ne može da me ima kad hoće, jako sam razočaran nekim stvarima - rekao je Mateja.

- Jesi li joj rekao nešto krišom? - upitala je Ivana.

- Jesi - rekla je Ena.

- Molim? Nemam komentar, ništa joj nisam rekao - rekla je Mateja.

- Ljudi pokušavaju da naprave od mene nešto drugo i u nekim momentima im uspeva - rekla je Ena.

- Mislim da ovakva prijateljstva nisu iskrena, zameraju se neke sitnice i gluposti. Nisam očekivao da će tako oboje reagovati, obostrano mi je malo nejasno. Želeo bih da pitam Enu ako Aneli nije za Mateju, zašto si ti za Peju? - upitao je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading