TRESE SE BELA KUĆA OD BRUTALNE SVAĐE ANĐELE I GASTOZA! Ona ga UNAKAZILA zbog Ene, pa otkrila ISTINU o njihovom odnosu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gastoz dobio šut-kartu zbog Matejine bivše.

TRESE SE BELA KUĆA OD BRUTALNE SVAĐE ANĐELE I GASTOZA! Ona ga UNAKAZILA zbog Ene, pa otkrila ISTINU o njihovom odnosu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je emisija "Pitanja novinara" u kojoj se otkrivaju nove detalje o odnosu Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza. Anđela je iskreno odgovorila da nije mogla da toleriše Gastozovo ponašanje prema njoj i da je očekivala više poštovanja. Takođe joj smeta njegov odnos sa Enom Čolić, jer je primetila da Gastoz ima potrebu stalno da odbrani Enu:

- Meni ne treba to, ako sam ne oseća potrebu da stane u moju zaštitu, meni to ne treba. Da sam mu rekla, on bi mislio da sam ljubomorna na Enu, neću to dozvoliti sebi. On mi je sam rekao da se znaju, rekao mi je neku svoju priču, ali ja ne znam da li je to istina. Ne bih to da pričam, jedino ako on bude želeo. Već danima unazad, negde se on toliko upalio na te uvrede koje je Rajačić izrekao Eni, ovo je zaista moje mišljenje. Šta je meni sve Ša rekao, pa on nije reagovao. Za mene je srčanost jedna od osnovnih stvari kad pričaš da ti je neko bitan, to se dešava spontano - govorila je Anđela.

 

- Ja kažem da je baš preterala... Ako je ovo nešto zbog čega ona može da prekine naš odnos, meni je to potpuno druga priča. Ona ne sme ovakve stvari da radi pred svima, rekao sam joj da te neke stvari rešimo, ona gazi kao tenk sve pred sobom. Ja imam svoje munje u glavi. Ja sam rekao njoj da mi se sve sviđa kod Ene i kod njenog učešća, teme, digla je prašinu oko sebe. Ja sa Enom nisam proveo više od šest sati uživo, uvek smo u tom nekom društvu. Anđela je rekla da mi veruje, a sada govori ovako neke stvari - rekao je Gastoz.

- Jako je ružno da pričaš nešto što nije istina. On je meni rekao neke svoje priče, ja sam samo rekla da ne znam da li je to istina - dodala je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading