MALI PEJA OBRISAO PATOS ENOM: Otkrio pred svima zašto NIJE DOBRA za ZLATINE KUĆE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Pejić priznao da nema nemeru da ulazi u vezu sa njom!

MALI PEJA OBRISAO PATOS ENOM: Otkrio pred svima zašto NIJE DOBRA za ZLATINE KUĆE!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, youtube.com/Zadruga Official

Učesnik "Elite 8" Jovan Pejić Peja progovorio je o svom odnosu sa Enom Čolić u emisiji "Pitanja novinara" i izazvao je veliku pažnju svojim izlaganjem.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Jovan Pejić dao drugima moć da unište Enu

Posebno interesovanje publike privukao je time što je otkrio da sa njom ne planira vezu, jer je zaključio da je Ena neiskrena prema njemu. 

U nekom smo drugarskom odnosu. Nije iskrena 100%. Pitao sam je neke stvari, na koje nisam dobio odgovor. Odrabrala je mene, kako bi sebe oprala. Biću tu za nju, to sam joj i obećao. Nemam nameru da s njom budem u vezi - rekao je Peja, pa dodao:

Video sam da ima neku tetovažu, na kojoj piše:''budi dobra''. To je znak da sigurno sebe treba da priseća da bude dobra, jer to nije.

On je zatim dobio potpitanje od čega misli da se Ena pere. 

- Mislim da bi svakom zapušila usta kad bi bila sa mnom - naglasio je Peja.


Ena je izrazila šok i nezadovoljstvo Pejinim rečima, a njen nekadašnji dečko, Mateja Matijević, pokušao je da je uteši nakon svega uveravajući je da je Peja napravio grešku.

- Ne mogu da verujem da je ovo rekao. Šokirana sam onim što čujem, sad je svima dao moć da meni govore šta žele - istakla je ona.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Ena Čolić šokirana Pejinim izlaganjnem

Ena je izrazila svoje nezadovoljstvo, ističući da se oseća izigrano i da je Peja dao drugima moć da je unište, što je izazvalo emotivnu reakciju među učesnicima rijalitija.

Ova situacija izazvala je brojne komentare i spekulacije među publikom, a Jovan Pejić Peja definitivno je izazvao burnu reakciju svojim izjavama u emisiji "Pitanja novinara".

Njegov odnos sa Enom Čolić i dalje ostaje predmet interesovanja, a gledaoci sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj događaja.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Ena Čolić posle svega pala u zagrljaj Mateje Matijevića

Podsetimo, njegovi poznati roditelji već su se izjašnjavali po pitanju Jovanovih veza u rijalitiju, pa je mama Zlata Petrović poželela da joj se kući vrati sa snajkom, dok je tata Zoran Pejić Peja naglasio da on treba da promeni što više žena, te da će on prihvatiti svaki njegov izbor, makar to bila i Milena Kačavenda.

Po svemu sudeći, Jovan je zaključio da Ena nije dovoljno dobra da bi bila Zlatina snajka, a ko će biti sledeća potencijalna ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading