STEFAN SE ZALETEO NA UROŠA: Od prvog dana Stanić najavljuje TROJKU, a zbog OVOG umalo da POPIJE BATINE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić hrabro intervenisala i sprečila veći incident!

STEFAN SE ZALETEO NA UROŠA: Od prvog dana Stanić najavljuje TROJKU, a zbog OVOG umalo da POPIJE BATINE!

Foto: Printskrin TV Pink

Učesnici "Elite 8" Ana Nikolić i Stefan Gorda ušli su u rijaliti kao par, a još pre nego što su se zajedno našli u Beloj kući, Uroš Stanić je najavljivao trojku sa njima.

Naime, na lekarskom pregledu i potpisivanju ugovora za osmu sezonu, oni su se susretali ispred zgrade Pinka, gde je Ana uvek bila odmerena, ljubazna i fina prema Urošu koji je izrazio divljenje prema njenoj hrabrosti i samouverenosti, dok se Stefan u startu ograđivao.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Stefan Gorda hteo da se fizički obračuna sa Urošem

Kako Stanić često zna da pretera i bude nasrtljiv do te mere da iritira, došlo je do napetog sukoba između njega i Gorde. Naime, Uroš je svojim ponašanjem uspeo da iznervira Stefana do te mere da je on pomislio da reaguje fizički.

Međutim, u trenutku kada je izgledalo da će doći do fizičkog obračuna, Ana Nikolić je hrabro intervenisala i uspela da razdvoji njih dvojicu. Njena smirenost i autoritet u situaciji su doneli trenutak olakšanja za sve prisutne, a Uroš i Stefan su na kraju otišli na različite strane.

Podsetimo, Stefan je ušao u vezu sa Anom ni ne sluteći da je ona promenila pol, a kada je saznao da je prethodno bila muško, spakovao se i pobegao iz stana u kome su živeli.

Ipak, kako je ljubav između njih već bila toliko snažna, rešio je da sasluša Aninu životnu priču i pruži šansu njihovom odnosu bez obzira na njenu prošlost, na kojoj nije ni imao šta da joj zameri, s obzirom na to da kao muškarac nije ulazio u veze ni sa jednim polom, te je sačuvao nevinost.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Stefan Gorda se zaleteo na Uroša, Ana Nikolić sprečila tuču

Zbog celokupne situacije, Stefan očito nije spreman da se pored svega što je pregrmeo još dovodi u vezu sa Urošem, pa čak ni u šali, dok je po tom pitanju Ana daleko fleksibilnija od njega, pa joj ne smeta Stanićev humor, jer zna da on voli da pravi šou i tako skreće pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading