HITNO OGLAŠAVANJE VELIKOG ŠEFA! Učesnici Elite poskakali na noge! Evo zbog čega su se odmah trgli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kazne za ovakvo ponašanje umeu da budu velike, pa voditelji često učesnike opominju kako ne bi gubili dosta od svojih honorara.

HITNO OGLAŠAVANJE VELIKOG ŠEFA! Učesnici Elite poskakali na noge! Evo zbog čega su se odmah trgli!

Foto: Shutterstock

Veliki šef se oglasio i muzikom započeo još jedno buđenje u "Eliti 8". Vreme je da takmičari ustanu i napuste svoje krevete, jer nakon njegovog znaka, spavanje nije dozvoljeno.

Kao što to obično i biva, neki učesnici bili su poslušni i odmah napustili svoje krevete, dok su neki odlučili da prekrše glavno pravilo Velikog šefa zbog čega će snositi posledice.

Kazne za ovakvo ponašanje umeju da budu velike, pa voditelji često učesnike opominju kako ne bi gubili dosta od svojih honorara.

Foto: RTV PINK printscreen

Veliki Šef

 

Podsećamo, prethodna noć u "Eliti 8" protekla je u znaku razotkrivanja veza i odnosa između mnogih učesnika koji su iznosili svoja viđenja tokom emisije "Pitanja novinara".

Foto: RTV PINK printscreen

Veliki Šef

 

Crnogorka Anđela Đuričić, koja se poslednjih dana našla u klinču sa ljubavnim parom Mionom Jovanović i Nenadom Aleksićem Ša otkrila je da joj smeta što Nenad Marinković Gastoz, koji joj se od početka rijalitija udvara, nije zaštitnički nastrojen prema njoj, pa je priznala da se ne kaje zbog svoje odluke da se distancira od njega.

Nenad Marinković Gastoz rekao je da je razočaran zbog Anđelinog distanciranja, te otkrio da nije hteo da se meša u njen sukob sa Ša, sa kojim je on, inače, u dobrim odnosima, jer mu je to smešna priča.

Nenad Marinković Gastoz šokiran jer je što je Anđela prekinula kontakt s njim zbog Ša, na šta je ona još više poludela i posavetovala ga da se uhvati pod ruku sa reperom.

Na sve to, Gastoz je priznao da je očajan jer je dobio pedalu od Anđele Đuričić, dok je ona ostala hladna kao leda.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading