PISMO KOJE ĆE SVE PROMENITI! Poslednje oglašavanje Velikog šefa izazvalo BURU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novu anketu!

PISMO KOJE ĆE SVE PROMENITI! Poslednje oglašavanje Velikog šefa izazvalo BURU!

Foto: printscreen/RTV Pink

Kao i svake subote, Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće, te obavestio učesnike "Elite 8" da će se u rijalitiju održati još jedno glasanje. Učesnici ove subote moraju da izaberu osobe koje su lažni moralisti, a svako od njih je morao da navede po tri.

- Draga Elito, vreme je da čujemo šta mislite ko je lažni moralista osoba u Eliti. Glasaćete jedan po jedan, a svako će da navede tri osobe. Potrudite se da izbor bude pravedan i iskren - glasilo je pismo Velikog šefa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa Lazić

Zanimljivo je da su nakon ovoga i Miljana Kulić i Slađa Lazić Poršelina izdvojile Enu Čolić.

- Ena je osoba koja je došla ovde poput nekog akademskog građanina, kao da je najvinija osoba, a onda je pokazala da nije tako. Saznali smo da je bila i u kombinacijama, što ne rade dobre devojke. Ovde svakom morališe, a nije sama moralna. Jelena je na drugom mestu, prevarila je muža, a priča o sebi kao da je previše fina. Na tečem mestu je Aleksandra, mislim da je u prošlosti bila ljubavnica, sigurna sam. Ovde svima morališe, a ne mislim ni za nju da je neka finoća - kazala je Slađa.

- Na prvom mestu je Ena. Plač bez suza, foliranje maksimalno. Ko zna šta radi napolju kad popije, pa je zato ovde kontrolišu Mateja i Munja koliko pije. Morališe ovde ljudima, pravi se fina, a to nije. Vidi se da želi da se Vrati Mateji, a govori kako su drugari. Rekla si da Aneli glumi žrtvu, a ti si to radila sinoć. Na drugom mestu je Stanić. Morališe, a pričao je i sam da je bio sa oženjenim muškarcem. Na trećem mestu je Ivan. Ne može čovek koji je moralan da ne viđa svoje dete. Sve što govori je laž, lažan moral - kazala je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading