HAOS U ELITI! Ša UDARIO na Anđelu Đuričić, pa otkrio sve o AFERI sa OŽENJENIM MUŠKARCIMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša bez dlake na jeziku!

HAOS U ELITI! Ša UDARIO na Anđelu Đuričić, pa otkrio sve o AFERI sa OŽENJENIM MUŠKARCIMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite danas biraju lažnog moralistu. Naredna na redu da iskaže svoj stav bila je Aneli Ahmić. Pre Aneli Ahmić ustao je Nenad Aleksić Ša koji je udario na Uroša Stanića zbog njegovih afera sa oženjenim muškarcima. Pored Uroša, Nenad nije imao lepo mišljenje ni o Anđeli Đuričić, sa kojom  od početka rijaliti nema korektan odnos, čak su i nekoliko puta imali verbalne okršaje. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 8

 

- Uroš Stanić je osoba koja za svakog ima neku kritiku, a nije krio da je bio sa zauzetim muškarcima. Otkrio je kakve stvari je radio u tim odnosima. Nije bio s jednim, nego više oženjenih muškaraca. Nema pravo nikoga da osuđuje. Na drugom mestu je Anđela, na trećem je Jordanka, za nju nemam adekvatan razlog - kazao je Ša.

- Mislim da se Stanić vodi mišljenjem javnog mnjenja, a ne onim što misli zapravo. Na drugom mestu je Kačavenda, a na trećem Aneli. Ovo kažem jer sam uveren da ovi ljudi morališu kako bi se dodvorili narodu, a da zapravo nemaju takve stavove i životna načela - istakao je Mateja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 8

 

- Na prvom mestu je Ena. Mene si ovde nazivala najgorom, a zapravo si ti najgora. Pokazala si kažne suze i lažnu glumu. Toliko si lažna da je to neverovatno. Ti si ubeljivo na prvom mestu najkažnijih. Mima je na drugom mestu. Na trećem mestu je Rajačića, pokazao je da je lažan prijatelj Janjušu i Mateji, a meni je moralisao prošle godine i merio i svaku grešku - kazala je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading