ŠTA SE DEŠAVA SA MILJANOM NAKON ABORTUSA?! Uživo u programu saopšteno u kakvom je stanju Kulićeva!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije više mogla da izdrži!

ŠTA SE DEŠAVA SA MILJANOM NAKON ABORTUSA?! Uživo u programu saopšteno u kakvom je stanju Kulićeva!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naredna na redu da iskaže svoj stav o lažnim moralistima bio je Uroš Rajačić, koji je ozbiljno zaratio sa Miljanom Kulić. On je Miljanu naveo kao najvećeg monstruma kog je upoznao, jer je odlučila da abortira i četvrti put, nakon čega mu je ona žestoko uzvratila. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 8

 

- Gde su mi ovi lažni moralisti... Lažnu japansku princezu, Miljanu Kulić. Pored toga što je na teškim terapijama godinama pomešanim sa alkoholom, pa je izgubila osnovne receptore za život, zbog čega je dobila nadimak koji je dobila. Najveći monstrum kog sam ja ikada video. Žena koja je juče pevala pesme za mrtvog oca, kao i prošle godine Janjušu za mrtvog oca, kao i Kačavendi. Ona je najveći monstrum u ovoj kući, definitivno. Pokazalo se to prošle godine, ja sam to najviše osudio, a ostali nemaju m*da da joj se obrate. Ja sam tako shvatio anketu!  - poručio je Rajačić. 

- Ne zanima me kada neko udara na moje traume, moram da se spustim na nivo sagovornika, sa zadovoljstvom ću ti pevati tu pesmu, kada mi spominješ mrtvu decu, dolazio si kao p*čka da mi se izvinjavaš. Nadam se da će Janjuš doći da bi mogao oralno da ga zadovoljavaš. Napadao si Aneli kada je bila trudna!  - odbrusila je Miljana. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 8

 

- Nadam se samo da će Janjuš da uđe u rijaliti, kako bi opet mogao da mu se uvlačiš u du*e. Ti si taj koji spominje moju kiretažu, nakazo jedna - dodala je Miljana.

- Ti si verbalna nakaza. Na drugom mestu je ovaj Stanić. Lažno morališe ovde ljudima, a i sam je rekao da je bio ljubavnik oženjenim ljudima. Na trećem mestu je Ena.

- Ova Aleksandra je na prvom mestu ubedljivo lažnih moralista ovde. Odvratna si mi, čepuljo. Ti si Kačavendin potrčko. Nebitna si, nemaš srca, ni duše. Ovde nikom ne misli dobro, gadi mi se kao niko. Na drugom mestu je Mimas zbog odnosa sa Grujom. Na tećem je Jelena - kazala je Branka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading