ŽELJKU KULIĆU SAOPŠTENE TUŽNE VESTI O MILJANI: Detalji iz Niša kidaju dušu, Kulićkin sin briznuo u plač kada je saznao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo šta se desilo u porodičnom domu u Nišu!

ŽELJKU KULIĆU SAOPŠTENE TUŽNE VESTI O MILJANI: Detalji iz Niša kidaju dušu, Kulićkin sin briznuo u plač kada je saznao!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica rijaliti-programa "Elita 8Miljana Kulić je pre nekoliko dana prošla kroz još jednu kiretažu, kojom je okončala četvrtu trudnoću. Nakon saznanja da je ponovo trudna kontroverzna Nišlijka se ipak odlučila na ovaj korak, iako je isprva želela da zadrži bebu. 

Foto: Ata Images/printskrin

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Marija Kulić je od starta bila protiv toga da Miljana rodi drugo dete, budući da, kako je i sama rekla, ne bi postigla da se posveti i sinu Željku. Marija je nedavno posetila Beograd, kako bi bila uz Miljanu, tada je morala da unuku Željku saopšti informacije zbog čega će biti odsutna. 

- Marija je vrlo požrtvovana kada je cela porodica u pitanju, a naročito Željkić, on je njeno sunce, stalno mu tepa i što kažu, zna se da baba najviše voli unuče. Sve vreme je uz njega, ali je tada morala da ode za Beograd, pa je morala da objasni detetu da ide da poseti njegovu mamu, da će biti uz nju, on je mnogo vezan za Miljanu, ali Mariju gleda, što se kaže, kao u boga. Tad joj je rekao da kaže Miljanu da je voli i poslao joj je veliki zagrljaj i poljubac. Ta porodica je prošla kroz sito i rešeto, ali na kraju krajeva je najvažnije da se drže zajedno, a problemi će svakako biti tu. On je malecki, počeo da plače kad je video Miljanu, ipak mu mama nedostaje - govori izvor za naš portal. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić abortirala

 

- Ja sam otišla u Narodni front, oni su mi rekli da idem na kiretažu, ja sam rekla ne. Mama se rasplakala i rekla mi je da ne zna šta da mi kaže i da se posavetujem sa Lepim Mićom. Ja sam posle išla u savetovalište za trudnice, doktorka koja radi 55 godina rekla mi je da nije visokorizična trudnoća. Svi mi kažu da mogu da rodim, ali niko neće da mi odobri. Ja sutra zvanično idem na kiretažu, ali nisam spremna da odem, nešto me ne vuče da odem, imam loš osećaj. Nemam apsolutno ničiju podršku, nisam nesposobna žena, ja sam normalna. Meni nije dobro stvarno, ne osećam se dobro. Meni je Zola rekao da idem na kiretažu i da ga ništa ne zanimam, a za javnost je pričao da rodim - rekla je Kulićeva noćas u "Eliti".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading