GASTOZ UŠAO U CRVENO: Urnisao cimerku jer je PROGOVORILA o njihovom odnosu! Ne želi da ga povezuju sa NJOM (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvređao je i nazvao je najpogrdnijim imenima.

GASTOZ UŠAO U CRVENO: Urnisao cimerku jer je PROGOVORILA o njihovom odnosu! Ne želi da ga povezuju sa NJOM (FOTO)

Foto: Printskrin TV Pink

Učesnik "Elite 8" Nenad Marinkovć Gastoz  odlepio je što ga Milana Šarac Mimas proziva zbog Ene Čolić, pa ju je urnisao tokom svog izlaganja u emisiji "Nominacije" nakon koje je upravo ona i poslata u izolaciju. Gastoza je posebno razbesnelo što je Mima tvrdila da se i sa njom dopisivao napolju, te je otvoreno izneo svoje mišljenje o njoj, nazivajući je "totalnim užasom" i optužujući je da je lagala o njihovom odnosu.

Ovo je fenomenalno, dvoje mladih ljudi, jedva sam čekao da me neko prozove da kažem šta mislim. Karakterne osobine, zajedničko je da ih nemate. Mima mi je stvarno totalni užas, od svega što mi je rekla da se muvam sa Enom i da sam više sa njom nego sa Anđelom, najgore mi je što mi je rekla da smo se dopisivali napolju. Ne mogu da verujem da sam to uradio, na čemu li sam bio - izneo je Gastoz bez dlake na jeziku.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Gastoz urnisao Milanu Šarac Mimas

- Ja to do sad nisam znao, mislio sam da smo imali iskren odnos. Ti si svoj broj upisao njoj u telefon - iznenadio se Nikola Grujić Gruja.

- Bili smo u zajedničkom društvu, on mi je tražio broj. On je sebe upisao "G*vnarko Gastoz". Posle toga mi je pisao poruke i ja sam ga tu iskulirala - pravdala se Mimas.

- Jedan hodajući tupavi nož. Meni je tužno što imam toliko toga da ti kažem, jer si totalno nebitna, a svašta može da se okiti. Ne mogu da ti zamerim, samo da pričam šta sam video da si uradila njemu, otišla, pa i dalje pričate. Mislim da imaš gore mišljenje o sebi nego što ga ja sad iznosim. Tvoja faca je kao poligon da se neko pos*re, tu bi profitirala više nego na Onlyfans-u. Ovo je odvratno, ali ja tako nju vidim - nastavio je da bljuje vatru.

Republika

Foto: Republika

Nikola Grujić Gruja ne može bez Mime

Nakon što je izneo svoje mišljenje o Mimi, Gastoz se okrenuo ka Gruji, optužujući ga da je "željan riblje pažnje" i sugerirajući da bi trebalo da se izdigne iz situacije.

Ne sviđa mi se da si toliko željan riblje pažnje, ti moraš da imaš devojku pored sebe, kao da mu je bolje svuda nego u gaćama. Oboje treba da se izdignete iz situacije, imaš ti kod kuće nešto prelepo što te čeka. Neću da budem džentlmen, jer nemam potrebu, šaljem Mimu - zaključio je Nenad Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading