ENA ZBOG ANĐELE POPILA SOČNU PSOVKU: Gastoz je SROZAO KO ČARAPU, a ona se još više UKOPALA reakcijom na njegovu OKRUTNOST!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čolićeva uporno nastoji da se zbliži s Marinkovićem.

ENA ZBOG ANĐELE POPILA SOČNU PSOVKU: Gastoz je SROZAO KO ČARAPU, a ona se još više UKOPALA reakcijom na njegovu OKRUTNOST!

Foto: Printskrin TV Pink

Pošto je izvisio kod Anđele Đuričić, Ena Čolić koristi svaku priliku da se približi Nenadu Marinkoviću Gastozu, međutim, on je sve okrutniji prema njoj. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Ena Čolić nagrabusila kod Gastoza zbog Anđele

Naime, čim je započela razgovor sa Gastozom o reklami koju je radila za neku cvećaru, on ju je odmah "sasekao" u šali i sočno opsovao.

- Kako me boli k*rac za tvoju cvećaru - oholo je rekao Nenad, a Ena je otišla u kuhinju.

- Uporedi me, nemam ništa, ništa protiv slobodno... Hajde nastavi, cvećara - pokušao je da nastavi razgovor Gastoz.

- Jasno mi je sve, ne smeš da pričaš sa mnom - zaključila je Ena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić vraća Gastoza na fabrička podešavanja

Inače, Gastoz je zbog Đuričićke potpuno klonuo duhom pa ide po kući i jada se cimerima. Tako je ispričao Mileni Kačavendi situaciju, a ona je pokušala da muj pomogne da smisle neki plan kako bi prevazišao krizu.

- Ne obraća ti se uopšte - pitala je Kačavenda

- Ne, z*jebala me je Miljana. Rekla Anđeli evo ti čokoladica od Gastoza, ona rekla neću ništa od njega - ispričao je Gastoz.

- Moraš malo da obrneš roštilj. Ne možeš ti da budeš kuvana noga. Moramo da je čačnemo nekako, nije ni njoj svejedno. Nije raspoložena, vidim ja - rekla je Milena.

- Meni ne mora da se k*rči ovde. Ako nad osobom s kojom si do j*ja demonstriraš silu, kako je onda sa ostalima - zaključio je Gastoz.

Nakon što se požalio Kačavendi, Gastoz je nastavio da tumara imanjem, a onda je u kući Odabranih počeo da peva pesmu Saše Matića "Noći u Sibiru" koju je posvetio Anđeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading