VUK MOB ZAPRETIO ŠA NIKAD BRUTALNIJE: Poruka iz spoljnog sveta ulazi u Elitu 8 - HAOS u najavi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ni ne sluti šta se dešava!

VUK MOB ZAPRETIO ŠA NIKAD BRUTALNIJE: Poruka iz spoljnog sveta ulazi u Elitu 8 - HAOS u najavi!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Reper Nenad Aleksić Ša, izazvao je burne reakcije svog kolege Vuka Moba nakon ružnih komentara koje je uputio tokom noći u rijalitiju "Elita 8". Vuk Mob, očigledno besan, nije ostao nemi na Šaove prozivke te je žestoko uzvratio putem svog Instagram profila.

Vuk Mob je odlučio da javno reaguje na Šaove reči te je putem društvene mreže Instagram poručio: " Ša može da mi popuši k*rac! Figurativno, bukvalno! Kako god hoćete! Blam je da ga komentarišem, jer ja takve bacam u nesvest iz udarca."

Republika

Foto: Instagram.com

Vuk Mob odbrusio Nenadu Aleksiću Ša

 


Ova jasna i oštra poruka izazvala je brojne reakcije javnosti, a fanovi obojice repera su se aktivno uključili u diskusiju na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovoj situaciji, podržavajući jednog ili drugog repera.

Iako nije jasno šta je tačno izazvalo Šaove ružne komentare na račun Vuka Moba, ova situacija definitivno ukazuje na dublje nesuglasice između njih dvojice. Njihov sukob je postao javan i izazvao pažnju javnosti, ali ostaje da se vidi da li će doći do daljeg sukoba ili će situacija biti smirena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 8

 


Nenad Aleksić Ša i Vuk Mob su obe poznate ličnosti na domaćoj muzičkoj sceni, ali njihov sukob je sada privukao pažnju šire javnosti. Očekuje se da će njihovi dalji postupci i reakcije biti praćeni i komentarisani, dok će fanovi sa nestrpljenjem isčekivati dalji razvoj situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading