MILJANA NAPUSTILA ELITU, PA ZVALA ZOLU: Kulići mu nudili novac za OVO, saznali se svi detalji SKANDALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić razvezla jezik o Čoliću!

MILJANA NAPUSTILA ELITU, PA ZVALA ZOLU: Kulići mu nudili novac za OVO, saznali se svi detalji SKANDALA!

Foto: Ata Images/printskrin

Marija Kulić, majka takmičarke "Elite 8" Miljane Kulić, danas je otkrila više detalja o njenom abortusu. Miljana je nedavno prekinula trudnoću sa Lazarom Čolićem Zolom, a Marija je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila detalje telefonskog poziva sa njim. 

- Ja sam čula Miljanu veče pre nego što je trebalo da dođe u Niš, videla sam koliko ona to želi, pa sam razmišljala, ako se rodi bolesno, ona će da ga čuva, ne mogu da joj zabranim. Mene ne bi grizla savest jer znam da bi donela pravu odluku, ali da sutra ona meni krivi: "Ti si me naterala", ne! Ja sam plakala zajedno sa njom, u zadnje vreme ja non-stop plačem. Dolazi u Niš da se dogovorimo da li će da radi ili ne. Žena legne na sto i može da kaže: "Stanite, neću", u zadnjem momentu možeš da se predomisliš. Prvo ga je ona zvala... Zove ona Zolu, interfon pušten, on kaže: "Pa rodi", ona mu kaže da se probudi i da dođe u Niš, on kaže da je sanjiv i kaže da je zove za 10 minuta. Ona kaže: "Hoćeš ti da se uozbiljiš, roditelji me podržavaju" i Siniši je bilo žao, rekao mi je da joj ne govorim ništa, da ako hoće da rodi, da tako uradi... - pričala je Marija.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marija priznala sve o Miljaninom abortusu

- Ja ga pozovem, znam da nema novca, ja kažem: "Ako hoćeš da budeš sa njom sat i po, dva, ja ću da platim taksi, sedi, dođi, ja ću da platim i da dođeš i da se vratiš da sutra njoj ne bude krivo", muškarce boli uvo, niti preživljavaju tu kiretažu, niti tu trudnoću. Tako da, on meni kaže: "Ne, ne, kakvi ja za Niš, nisam ja na dugme, nek dođe ona u Beograd". On zna da je došla ovde, pozvan je da dođe ovde da mu se plati taksi, ali ne, on nije na dugme... Odjednom je rekla da je voze, ja sam joj rekla da razmisli, ona kaže da nije u stanju da čuva dete sama, da sam ja bolesna da ne mogu da joj pomognem i odemo. Ja nisam volela da je održi, ali nisam htela da je prekinem, da. Tamo smo otišli, razmišljamo se, razgovaram sa anesteziologom i lekarom, da ne krene taj tromb. Taj period 20 minuta mi je bio isti kao kada su je odveli na operaciju za slezinu, da li će da se probudi i kada ustane da neće nešto da krene? Ne bih ja nju mogla da pustim totalno, morala bi...Ovo je prava odluka jer me nije poslušala letos da stavi spiralu. Bila sam napeta, nema dana da nisam pila dva, tri leka za glavu. Malo mi je lakše jer je prošlo, a najviše sam se sekirala zbog nje i kako će ona - dodala je Kulićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marija otkrila detalje poziva sa Zolom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading