TRUDNA MILICA DOBILA BRUTALAN UDARAC: Uživo na Pinku saopštene MRAČNE INFORMACIJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Miljane Kulić nije štedela bivšu zadrugarku!

TRUDNA MILICA DOBILA BRUTALAN UDARAC: Uživo na Pinku saopštene MRAČNE INFORMACIJE!

Foto: ATA Images

Tema broj jedan u "Eliti 8" trenutno je veza Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terza, koji je zbog atraktivne plavuše šutnuo svoju trudnu verenicu Milicu Veličković.

O ovoj situaciji danas je dala sud bivša zadrugarka Marija Kulić, koja je urnisala svo troje tokom uključenja u emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Republika

Foto: ATA Images

Milica, Terza, Sofija, ilustracija

- Ja sam ti rekla maločas, prošle godine kada su ušli u vezu i kada se objavila ta trudnoća, ja sam bila jedina koja sam rekla da je to najveća glupost. Ta Milica Veličković bi sve isto uradila da je Sofija, jer ne zaboravimo, ona ulazi u rijaliti i grli se i počinje da se muva sa Skraćenim, jer zna da neće biti svejedno i u inat Miljani. Miljana je sa Skraćenim bila godinu i devet meseci, pa je ona bila ta koja se sa njim grlila. Jeste ona trudna, a što je trudna, sama je htela. Nikakav im odnos nije bio, napravio joj je dete seljačina. Kada su im saopštili trudnoću oni su hteli da umru od muke, a kao ovamo se vesele, a ovamo razmišljaju gde će i šta će, što nisu hteli da pokažu. Milica je održala trudnoću iskljućivo zbog naroda, da joj ne bi pričali da je ubica dece. Pravila je dete s nekim kog ne poznaje...A ova Sofija, kao da su njih dve rođene sestre. I onda da ne zanemarimo Miličin bezobrazluk - rekla je Marija, a onda je prokomentarisala Sofijino ponašanje:

- Sofiju boli uvo, totalno odsustvo empatije, meni je toliko odvratna, ono ponašanje njeno, to su one prof**njače, original takva. Gleda samo sebe, ne zanima je što je ova trudna, jedna đubretara! Od kako postoji taj rijaliti veća seljačina od Terze ne postoji - nastavila je Kulićka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marija Kulić razvezla jezik

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading