VEČERAS SE U ELITI SAZNAJE ISTINA O ANI I ZVEZDANU: Ključni čovek stiže u Šimanovce sa svežim INFORMACIJAMA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović spreman da raskrinka bivše zadrugare!

VEČERAS SE U ELITI SAZNAJE ISTINA O ANI I ZVEZDANU: Ključni čovek stiže u Šimanovce sa svežim INFORMACIJAMA! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić/Nikola Mutic

Marko Đedović, bivši učesnik sedme sezone rijalitija "Elita", najavio je svoj dolazak u Šimanovce večeras putem storija na društvenoj mreži Instagram. Marka će u emisiji "Izbacivanje" ugostiti voditeljka Dušica Jakovljević, dok će Darko Tanasijević obavljati intervjue sa aktuelnim učesnicima "Elite 8".

- Vidimo se večeras od 23h na televiziji Pink. Sa Dušicom Jakovljević i Darkom Tanasijevićem. O svemu pričamo, kako kaže Milan Milošević, GORI BALKAN!!! - poručio je Đedović.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Marka Đedovića

Jedna od tema o kojoj će Marko Đedović sigurno pričati je i nedavno pomirenje Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Naime, oni su se uslikali zajedno, a Đedović je ovo već javno osudio, te otkrio Slavnićevu tajnu.

- Pa ovo je vrh! Finale u kojem se Ana Ćurčić pos*ala po sebi i svemu onome što je ikada ispričala za Zvezdana. Gde se to sa nasilnicima i onima koji su vam život upropastili miri??? U kojoj to zemlji šešira?! Blam!!! Treba da je otrese (seksualno) Zvezdan, onako malo jače, sad nakon pomirenja, da joj svane. Ali da uozbiljimo, folirantkinja koja se sve vreme kuknjala i folirala i lagala kako zine i glumila žrtvu ne znam samo čega, meni Zvezdan nije jasan, jer mi je koliko pre neki dan u emisiji "Pitam za druga", rekao da je Ana ološ, ali da im ne kvarim ljubav staću ovde. Fuj, njanjava žvalavuša koja je prevarila naciju, a sad se miri sa dželatom!!! E, eto tom istom narodu tih "heroja" ovim putem joj i unuče čestitam, pošto da je u dobrim odnosima sa ćerkom, to bi trebala da joj bude današnja slika na profilu, a ne ova. Fuj, odvratna mi je, slikaj unuče, pa stavi klošarko lažljiva - poručio je Marko za "Pink.rs".

Republika

Foto: ATA Images

Đedović je osudio pomirenje Ane i Zvezdana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading