TRUDNA MILICA NAPADNUTA NA JEZIV NAČIN: Đedović uživo u programu dobio ŠOK INFORMACIJE, pa sve izneo javno! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović bez dlake na jeziku!

TRUDNA MILICA NAPADNUTA NA JEZIV NAČIN: Đedović uživo u programu dobio ŠOK INFORMACIJE, pa sve izneo javno! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji ,,Izbacivanje" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je bivšeg rijaliti igrača Marka Đedovića, koji je na početku programa otkrio kakve informacije poseduje o trudnoj Milici Veličković, koja je prevarena od strane Bore Terzića sa Sofijom Janićijević. 

Kako je istakao Đedović, trudna Milica je na stravičan način ismejavana od strane fanova rijalitija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović Elita 8 uživo

 

- Ja sam video i snimak, kao ismevaju trudnu Milicu, jer kao možeš misliti verenica od 10 dana, neka i nije verenica, ona je trudna žena, ovo je prvi put u rijalitiju, da imamo da je prevarena jedna trudna žena - govori Đedović. 

- To je generalni utisak. Prvo je počelo prestajanje pominjanja Milice, pa je pričao da će biti tu šta treba detetu. Pominje on to i sad, ali to ide opadajućom notom. Banalizuje se veridba, kao kakva veridba od 10 dana?! Meni je Milica danas poslala klip na kom kod Drveta traži prsten, pa je hteo i sa mnom da ide. Želeo je Milicu prošle godine da veri, a sad kaže da je uradio zbog roditelja koji ne vole Milicu. Ja tek spolja vidim koliko ljudi maše poentu, valjda jer sam napolju pa vidim, možda sam i ja mašio - nastavio je Marko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević i Bora Terzić Elita 8

 

- Milica i ja smo pričali, rekla je da bi bio karambol kada bi je ugledali unutra. Ona neke stvari namerno radi, da ne bi bila jadna, da se neko ne bi sažalio na nju, da neko ne bi nešto loše rekao. I gledaj, jeste tako, nju svako normalan žali u ovoj situaciji, ali ona ne želi da je bilo ko žali, pa pukne, pa mi napiše da će ona njima, ja je smirim. Ja sam joj rekao da pokuša da ne gleda... Ona njega očigledno voli, ali na sve to je povređena, uključena je i sujeta i sve živo - rekao je Đedović o potencijalnom ulasku Veličkovićeve u Elitu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading