MIMA ŠARAC TVRDI DA JE UCENJENA: O ovome prvi put govori u Beloj kući - zbog tog što je jednom PRODAO, ne veruje više NIKOME!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju se nikome ne poverava.

MIMA ŠARAC TVRDI DA JE UCENJENA: O ovome prvi put govori u Beloj kući - zbog tog što je jednom PRODAO, ne veruje više NIKOME!

Foto: Printskrin TV Pink

Učesnici "Elite 8" dobili su zadatak da odaberu osobu u koju najviše imaju poverenja, a kada je došao red na Milanu Šarac Mimas ona je otkrila da se osoba kojoj je jedino i verovala u Beloj kući, Nikola Grujić Gruja, sada bavi ucenama.

Pre nje je Milica Dugalić iznela svoj niz ljudi od poverenja.

- Na prvom mestu je Lepi Mića. To je čovek koji mi mnogo znači. Vidim veliku podršku u njemu, iskreno. Jelena je na drugom mestu. Nikada me nije izneverila. Ti si moja duša. Munjez je na trećem mestu. On mi je jako drag, mislim da nije loša duša, iskreno. Uvek je tu bio da komunicira sa mnom, kad se meni ne spava - navela je Milica, a odmaj za njom se obratila Mima:

- Ovde se nikom ne poveravam. Jedina osoba kojoj sam ovde verovala je Gruja. Prodao je moje poverenje, ucenjuje me konstantno.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milana Šarac Mimas tvrdi da je Nikola Grujić Gruja ucenjuje

Čim je čuo šta za njega govori Gruja je skočio kao oparen.

- Đubre jedno, nemoj da si kvarna i bezobrazna. Čuo sam da si plakala, ne želim upravo zbog toga da ne bi govorila kako te ucenjujem više da me spominješ - odbrusio joj je Gruja, a ona je nakon toga navela tri osobe:

- Munja, Terza i Ivan.

Podsetimo, Mima i Gruja su se i nakon njene prevare ponovo zbližili jer je on spreman da joj pređe preko svega, međuitm ona se i dalje drži toga da je bila nezadovoljna u odnosu sa njim i ne želi da mu se vraća. 

Iako je verovala da će pored Uroša Rajačića pronaći ono što joj treba, u tome se prevarila, jer joj ta veza nije dugo potrajala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading