OBJAVLJEN DOKAZ IZ TELEFONA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Ovo je sve vreme čuvao u GALERIJI, porodica sve obelodanila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se Mionina porodica ne oglašava, Nenadovi najbliži neretno objavljuju fotografije putem Instagrama.

OBJAVLJEN DOKAZ IZ TELEFONA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Ovo je sve vreme čuvao u GALERIJI, porodica sve obelodanila!

Foto: Printscreen/Pink TV

Iva Ilić nedavno se uselila u Belu kuću, a javnost je šokirana otkrićem da reper Nenad Aleksić Ša tvrdi da je ne poznaje, iako su njih dvoje već godinama u prijateljskim odnosima. Iva je čak tvrdila da su se sreli u salonu njegove bivše supruge Ivane, gde je Ša bio upoznat sa njenim ocem. Ovo otkriće je dodatno potkrepljeno zajedničkim fotografijama koje su procurile u javnost, na kojima se vidi da su njih dvoje već ranije bili u bliskim odnosima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iva Ilić i Nenad Aleksić Ša

 

Nakon brojnih zajedničkih fotografija, sada su osvanule i prepiske, koje dokazuju istinu o njihovoj relaciji. Naime, Nenadovi bliski su odlučili da objave skrinšotove poruka sa Ivom putem njegovog Instagram profila, kako bi svima objasnili njihov odnos, koji definitivno intrigira javnost. Oni su odlučili da dokažu da Ša ništa nije imao sa mladom Ivom, a sada su podelili njegovu fotografiju sa Mionom Jovanović, koju takođe reper ima u svojoj galeriji. Jasno je da njegova porodica sada podržava njihovu vezu, a Aleksić se potrudio da njegov mobilni telefon bude u sigurnim rukama, dok je on u rijalitiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Podsetimo, Miona i Ša su imali turbulentnu vezu tokom "Elite 7", kada su se i upoznali, zbog čega njena porodica ni sada ne podržava ovaj odnos, pa ju je majka čak i otpratila sa društvene mreže Instagram. Jovanovićeva i Aleksić su sada odlučili ponovo da uđu u rijaliti, ne bi li svima zapušili usta i dokazali da njihova ljubav jeste prava i da im niko neće stati na put, pa čak ni njena porodica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading