HITNO PREKINUT PROGRAM ZBOG SAOPŠTENJA MILANA MILOŠEVIĆA: Voditelj odmah upozorio ukućane, oni prebledeli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević saopštio takmičarima Elite ključnu informaciju.

HITNO PREKINUT PROGRAM ZBOG SAOPŠTENJA MILANA MILOŠEVIĆA: Voditelj odmah upozorio ukućane, oni prebledeli!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ponedeljak će biti uzbudljiv dan za fanove rijaliti programa, jer je rezervisan za emisiju "Izbor potrčka". U ovoj emisiji, ovonedeljni vođa Luka Vujović će otkriti koga će poslati u izolaciju. Ovo je trenutak napetosti i očekivanja, jer će odluka vođe imati značajan uticaj na dalji tok događaja u kući. Gledaoci će biti u prilici da vide kako se učesnici nose sa stresom i neizvesnošću dok čekaju da čuju svoje ime.

Nakon emisije "Izbor potrčka", sledi "Pretres nedelje" koju vodi iskusni voditelj Milan Milošević. Tokom ove emisije, Milan će otkriti sve tajne učesnika koje su pokušali da sakriju. Ovo je trenutak kada se gledaoci mogu povezati sa učesnicima na dubljem nivou, jer će saznati o njihovim skrivenim emocijama, taktikama i intriga koje se odvijaju u kući. Milan je poznat po tome da ništa ne promiče njegovom oku, pa gledaoci mogu biti sigurni da će dobiti sve relevantne informacije o dešavanjima u rijaliti programu.

 

Međutim, na samom početku, Milan se obratio učesnicima, pa otkrio da postoje određene smetnje, ali da neće dozvoliti da to utiče na program. Kako je već poznato, Milošević je uradio nove zube, pa mu je neophodno vreme, ne bi li se u potpunosti navikao na ovu promenu.

- Dobro veče. Ja imam malo tehničkih problema... Zubi, ali već ću se navići - saopštio je Milan Milošević ukućanima.

Milan je započeo vođenje programa, pa podigao Milenu Kačavendu, kako bi odmah prokomentarisala podelu budžeta Luke Vujovića, koji je izabran za ovonedeljnog vođu. Voditelj je neprestano postavljao nova pitanja, a Kačavenda je bila surovo iskrena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading