UČESNICA ELITE 8 TRPI STRAVIČNO NASILJE, PORODICA TEK SADA SAZNALA UZNEMIRUJUĆE DETALJE: Od straha nije smela ništa da im kaže!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahuju za njenu bezbednost kraj Stefana.

UČESNICA ELITE 8 TRPI STRAVIČNO NASILJE, PORODICA TEK SADA SAZNALA UZNEMIRUJUĆE DETALJE: Od straha nije smela ništa da im kaže!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Stefan Korda izazvao haos bacajući tanjire po Beloj kući, Anina sestra Ivana Nikolić se uključila u emisiju "RedAkcija" kako bi prokomentarisala situaciju, koja je preplašila kompletnu porodicu, koja je donela zaključak da Ana trpi nasilje od strane Stefana u kući, a da je to krila od svih. Ona je otkrila da je Stefan nikada nije bio takav i da je sve zakuvao Luka, koji je pravio priču. Takođe, Ivana je istakla da podržava ljubav između Ane i Stefana, ali da nasilje ne može da toleriše. Takođe, otkrila je da su u kontaktu sa Stefanovom porodicom i da su i oni u šoku zbog njegovog ponašanja, te da se nadaju da će se situacija smiriti.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Stefan Korda i Ana Nikolić

 

- Ja ću pričati onako kako jeste. Stefan nikada nije bio takav, sve je zakuvao Luka, koji je pravio priču. Ja jesam bila besna i ljuta, i dalje sam ljuta zbog njegovog ponašanja, ali to je rijaliti, zatvoren prostor. On jeste ljubomoran, ona njega iskreno voli, ali ako se tako ponaša ona treba da ga ostavi. Moram da kažem da mi za sve sada imamo dokaze. Ja sam u kontaktu sa njegovom mamom, jutros smo se čuli, i oni su u šoku zbog Stefanovog ponašanja - rekla je Ivana pa je otkrila :

Republika

Foto: printskrin instagram

Ivana Nikolić

 

- Njegovi roditelji Anu mnogo vole, a što se tiče naših roditelja, ovo je za nas sve novo, a sada da li je to njegovo pravo lice ili je to zatvoren prostor, ne znam, nadam se da će se smiriti. Mi podržavamo njihovu ljubav, ali nasilje ne, i nadamo se da do toga neće doći - rekla je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading