IMA ZADATAK DA SOFIJI PREOTME TERZU ZA 24 SATA! Bivša učesnica "Elite" se vraća u rijaliti, spremila je pakleni plan!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša takmičarka tvrdi da bi se Terzi ona više svidela.

IMA ZADATAK DA SOFIJI PREOTME TERZU ZA 24 SATA! Bivša učesnica "Elite" se vraća u rijaliti, spremila je pakleni plan!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Posle samo nekoliko dana u rijalitiju "Elita 8" Monika Stanojkova je napustila imanje nakon što je dobila najmanji broj glasova publike. U razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević Monika je iznela utiske i otkrila da je već htela da napusti rijaliti. Takođe je pomenula da nema napetih situacija u Beloj kući, ali je otkrila da se Aneli Ahmić i Mateja Matijević muvaju, dok Uroš Rajačić i Milena Kačavenda to ne čine. Na pitanje da li će odmah otići svom oženjenom momku, Monika je odgovorila da će to videti i da se nada tome.

Međutim, čini se da se sve promenilo u međuvremenu, pa je Monika sada izrazila želju da se vrati u igru da bi preotela Borislava Terzića Terzu od Sofije Janićijević, a tvrdi da bi joj za to trebalo samo 24 sata.

 

Monika je putem lajva odgovarala na pitanja pratilaca, kojima je najavila neviđeni šou, pod uslovom da je produkcija vrati u popularni rijaliti.

- Naravno da, kada bih ušla, otela bih Terzu od Sofije za 24 sata, sigurno bih se potrudila. Ja nisam lažni moralista, ja bih rekla da bih bila s njim i sad kažem, mislim da bih mu se energetski više svidela od Sofije. Imala bih više empatije za trudnu Milicu, ali da bi mi smetalo što je ona trudna, ne bi - rekla je Monika u lajvu.

Podsetimo, Sofija i Terza trenutno uživaju u vezi, dok njegova bivša verenica sitno broji do porođaja, što uopšte ne utiče na Terzu, već svaku priliku koristi da izvređa trudnu Milicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading