PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE MATEJE MATIJEVIĆA: Progovorila o njegovom STANJU nakon napuštanja "Elite"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Matijević se oglasila povodom njegove operacije!

PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE MATEJE MATIJEVIĆA: Progovorila o njegovom STANJU nakon napuštanja "Elite"!

Foto: ATA Images

Mateja Matijević

Takmičar "Elite 8" Mateja Matijević sinoć je hitno napustio rijaliti. Veliki Šef je poslao pismo učesnicima rijalitija kojim ih je obavestio zbog čega se ovo dogodilo.

- Draga elito, moramo da vas obavestimo da je Mateja morao da napusti "Elitu" iz zdravstvenih razloga. Moraće da ide na operaciju, a vratiće se nakon oporavka - glasilo je pismo koje je posalo Veliki Šef.

Podsećamo, kako je Republika prva pisala pre nekoliko dana, Mateji je zakazana operacija testisa. Njegova majka se oglasila i potvrdila da Mateja mora da ide na operaciju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mateja je juče napustio Elitu

- Tačno je, izašao je, mora na operaciju - rekla je ona, a na pitanje zbog čega njegova majka je odgovorila:

- Moj sin ne bi voleo da ja govorim o tome. Imao je problem i pre s tim, biće sve u redu. Izvinite, malo je neprijatno da pričam o tome - izjavila je Ivana za Alo.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Matejina majka se oglasila nakon napuštanja Elite

Inače, Mateja se  poverio Eni Čolić da će biti odsutan mesec dana. Nakon ovoga na društvenim mrežama pojavili su se statusi s Matejinim ranijim izjavama.

- E, on je pre pričao da ima bolest nešto s testisima i da mora da operiše i da su mu rekli da teško da može da ima decu i da mora to redovno da kontroliše, sigurno je to, šteta, nije loš dečko - glasi jedna objava na društvenoj mreži.

Pre napuštanja "Elite 8" Mateja je govorio o odnosu sa Enom Čolić.

- Mateja, šta se dešava sa tobom i Enom - upitao je Darko Matijevića u nedelju veče.

- Ona ne zna kako funkcionišu stvari u rijalitiju i to je bila igra ega. Glupost je što je rekla da može da me ima kad god poželi. Na ulasku me podržava za ovu devojku spolja, a posle okreće na svoju vodenicu. Ona je sebi u*rala priču i odnos sa Pejom samo da bi meni napakostila, to je mene samo na određeno vreme iznerviralo, ali mi smo stvarno prijatelji. Ja i ona ne želimo da budemo jedno s drugim, mi se volimo kao prijatelji - rekao je Mateja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading