POSLE SKANDALA SA KULIĆIMA ZOLA UHVAĆEN NA OVOM MESTU: Miljana da zna za to GREBALA BI NA KAPIJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju šta sada sprema!

POSLE SKANDALA SA KULIĆIMA ZOLA UHVAĆEN NA OVOM MESTU: Miljana da zna za to GREBALA BI NA KAPIJU!

Foto: ST/N. Mutić

Bivši rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola nakon skandalozne situacije u kojoj se nedavno našao sa Miljanom Kulić i celom porodicom Kulić, povodom prekida njene trudnoće, viđen je ispred jednog beogradskog hotela.

Naime, on je sve vreme kuckao poruke, dok je očito iščekivao nekoga, pa su se mnogi zapitali koga je Zola čekao i šta to sada sprema, posle svega, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola viđen ispred jednog hotela u Beogradu

Neki su pretpostavili da je u pitanju poslovni sastanak, dok pojedini priželjkuju da se pojavi u "Eliti 8", jer njegovi i Miljanin ponovni susret i dalje intrigira javnost.


Podsetimo, nedavno je Marija Kulić najavila da će tužiti Lazara Čolića Zolu zbog njene ćerke Miljane Kulić. Zola je tom prilikom postavio par pitanja Mariji, koja se tiču njenog navodnog iskorišćavanja svog deteta. Da li će ova situacija eskalirati ili će doći do pomirenja između Zole i porodice Kulić, ostaje da vidimo u narednom periodu.
Republika

Foto: Ata images, Republika

Marija Kulić zbog ćerke Miljane tuži Lazara Čolića Zolu

Inače, Lazar Čolić Zola, bivši učesnik rijalitija, privukao je pažnju javnosti svojim nedavnim dolaskom u Beograd iz Švajcarske, gde trenutno živi zbog poslovnih obaveza.

Međutim, njegovo sadašnje pojavljivanje u srpskoj prestonici pokrenulo je nove spekulacije o tome šta je zapravo radio u centru grada.

U međuvremenu, Lazar Čolić Zola nastavlja da intrigira javnost svojim postupcima i potezima, te će sigurno biti još zanimljivih dešavanja u vezi sa njim u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading