ANĐELA UDARILA BRUTALNU KONTRU ANI ĆURČIĆ NAKON POMIRENJA SA ZVEZDANOM! Slavnić nije mogao da zamisli šta će mu bivša prirediti na Pinku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se komentar Ane i Zvezdana na ovo!

ANĐELA UDARILA BRUTALNU KONTRU ANI ĆURČIĆ NAKON POMIRENJA SA ZVEZDANOM! Slavnić nije mogao da zamisli šta će mu bivša prirediti na Pinku!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Popularni voditelj "Elite" Darko Tanasijević pridružio se učesnicima u Beloj kući, te im otkrio da će danas da imaju raspevano popodne. 

- Prozivam vas i puštamo vam svetske hitove. Slušate 30-40 sekundi i posle toga puštamo vam matricu, treba da prevedete pesmu - objasnio je Darko.

Sledeća na redu bila je kontroverzna Anđela Đuričić. Pesma koja je bila namenjena za nju bila je ''Flowers'' od američke pop zvezde Majli Sajrus, koju je inače volela bivša žena Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić.

Pomirenje Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića šokiralo je sve, a čini se najviše njihove bivše cimere. Među prvima se oglasio Nenad Lazić Neca, koji je bio jedan od Aninih saveznika u rijalitiju "Zadruga". Njega je Anina fotografija sa Zvezdanom zgrozila i šokirala.

- Nemojte mi slati sliku Ane i Zvezdana, iskreno, u šoku sam. Znam da očekujete moj komentar i reći ću vam da nema te sile koja bi mene spojila sa nekim ko mi je upropastio život. Ja sam bio iskren prijatelj i zastupao sam pravdu. Ovo je za mene iskreno šok, ginuo sam i branio ženu koja je pretrpela fizičko nasilje. Možda sam ispao budala! Ovo ne mogu da podržim, suludo je! Samo ću reći da sam ispao ludak i budala. "Budimo zahvalni budalama. Da ih nije bilo, mi ostali ne bismo uspeli" - napisao je Lazić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading