Nemanja Gačić u Minskom otkrio: Milica će da uništi Terzu i Sofiju! Saznala je svašta!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Terza izneo gomilu tajni, koje je navodno znao o majci svog deteta, Milici Veličković, ona se naoštrila i neće sedeti skrštenih ruku. Kako u Minskom polju sa Sanjom otkriva njen najbolji drug, Nemanja Gačić, Milica planira da se suoči i sa Terzom i sa Sofijom. Gačić tvrdi da nakon susreta neće biti više ništa kao do sada.

Nemanja Gačić u Minskom otkrio: Milica će da uništi Terzu i Sofiju! Saznala je svašta!

Foto: Republika

Nemanja Gačić u emisiji kod voditeljke Sanje Arsić ispričao je kako se oseća Milica Veličković i šta planira od kada je Terza priznao vezu sa Sofijom i nju trudnu ostavio javno. Kako kaže bivši učesnik, Milica je mnogo razočarana i samo joj je bitno da rodi živu i zdravu ćerkicu, dok Terzi neće dozvoljavati da se približi ni detetu, ni njoj zbog svega što joj je priredio. Pogotovo nakon što je o njoj izneo gomilu prljavog veša, za koje Nemanja Gačić tvrdi da su laž.

"Terza se zaigrao i smešno mi je sve ovo oko njega i Sofije. Milica je jaka, ona će da izgura ovu priču. Jedva čeka da dođe dan termina i da se porodi i posveti detetu. Terzu neće upisati kao oca deteta i ne treba, on nema ni malo svesti i empatije. Strašno da ne pominje uopšte Milicu. Sofija se folira, ona je samo tu zbog priče, zbog težine priče. Moliće Terza Milicu da se pomire, ali ona neće da čuje. Interesantno će biti ako ona uđe kao gost i suoči se sa njima. Tada bi bilo svašta", rekao je Nemanja i dodao:

"Terza ne sme da se suprotstavi Gastozu, Ša, on klima glavom iako mu nije pravo to što mu oni kažu. Mali Uroš isto pogađa u centar i kaže mu kako jeste. Teško se miri sa tim. Njega je raznelo kada je saznao da ga Milica neće upisati kao oca deteta, šta je očekivao on!?", kaže Gačić.

Celu emisiju pogledajte u videu na počettku teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading