MILICA SE OGLASILA ČIM JE ČULA DA SOFIJA IMA DRUGOG: Ovo će biti veliko iznenađenje za Terzu, sledi ŠOK-PREOKRET!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veličkovićeva reagovala suprotno očekivanjima!

MILICA SE OGLASILA ČIM JE ČULA DA SOFIJA IMA DRUGOG: Ovo će biti veliko iznenađenje za Terzu, sledi ŠOK-PREOKRET!

Foto: printscreen/RTV Pink

U rijalitiju "Elita 8" trenutno se odigrava prava drama, koja je privukla ogromnu pažnju javnosti. 

Naime, pošto je Borislav Terzić Terza javno prevario trudnu verenicu Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević, sada je isplivalo na površinu da se njegovoj ljubavnici zapravo sviđa drugi muškarac.

Republika

Foto: ATA Images

Sofija Janićijević mašta o drugom muškarcu

Protekle noći, centralna figura dešavanja bila je upravo Sofija, koja je šapnula Jovani Nedeljković Mrvici da jedva čeka Terzin kiks kako bi ga ostavila.

To je izazvalo dodatnu napetost u odnosima među učesnicima, dok gledaoci s nestrpljenjem iščekuju razvoj događaja.

Nakon ovih događaja, oglasila se Milica Veličković, koja već mesec dana zbog Sofije i Terze doživljava stresne situacije, dok je u drugom stanju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković već mesec dana nema mira zbog Terze i Sofije

Iako su mnogi očekivali emotivnu izjavu, Milica je u izjavi koju je dala za Pink.rs iznenadila javnost svojom kratkom i jasnom porukom:

- Nemam komentar.

S obzirom na to da trudnica ima psihičkih problema zbog svega što joj je otac njenog deteta priredio za gledanje, te da su joj lekari zbog toga uveli  dodatnu terapiju kako ne bi došlo do prevremenog porođaja, ovakva njena reakcija još više produbljuje misteriju i napetost koja vlada među učesnicima rijalitija i njihovim porodicama napolju.

Sve ovo ukazuje na to da su emocije u rijalitiju dostigle vrhunac, a gledaoci s nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije. Ovo je samo jedan u nizu događaja koji su obeležili "Elitu 8", koja nastavlja da intrigira publiku svojim nepredvidivim obrtima i dramatičnim dešavanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading