"MILIČINO DETE NEMA OCA": Ova poznata žena SAHRANILA je Terzu, tvdi da su ga ĐAVOLI PONELI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pružila podršku hrabroj trudnici.

"MILIČINO DETE NEMA OCA": Ova poznata žena SAHRANILA je Terzu, tvdi da su ga ĐAVOLI PONELI (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

U najnovijem izdanju emisije "Pitam za druga" glumica Eva Ras rešila je da "sahrani" Borislava Terzića Terzu koji je prevario trudnu verenicu Milicu Veličković, dok nju smatra herojem. Ona se posebno emotivno obratila trenutno najpopularnijoj trudnici, te nije krila svoje oduševljenje njenom snagom i požrtvovanošću.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Eva Ras pružila punu podršku Milici Veličković

Poznata glumica izrazila je divljenje prema Milici koja je u drugom stanju doživela tako strašne stvari, ističući da je njena odluka da zadrži dete i suoči se sa situacijom izuzetno smela i za svaku pohvalu.

Milice, ako nas gledaš, oduševljena sam što ćeš roditi to dete. Nema veze što nema oca, bitno je da imaš tu bebu. Jako bih volela da Milica uđe u "Elitu 8", ali ipak neće. Ona je toliko jaka, ne odriče se svoje bebe, to je fantastično. Kad bi mogla da uđe, da se ona ne nervira, već on - započela je Eva u svom gostovanju na Red TV, pa se osvrnula na Terzinu ljubavnicu Sofiju Janićijević:

To su "mali đavoli" od žena. Njoj je samo bitno da je ona dobila, a ne šta je neko izgubio. Terza je bio u toj sredini i on je kriv za to.

Republika

Foto: Ata Images/Printskrin

Milica Veličković herojski podnosi Terzinu prevaru

Ona je prokomentarisala i to što Sofija nema empatiju prema Milici kao žena prema ženi.

- Sve pakosti koje su mi se desile, bile su od žena. Žena koja se odlučila da bude samohrana majka, stavila je to dete ispred sebe i to je za divljenje. Tih slučajeva je bilo oduvek, da ne živite u zabludi - kazala je Eva.

Eva je za kraj iznela i svoj stav vezano za to što je Sofija majci poručivala da ne brine jer će biti bogatije za još jednu nekretninu, te da sada Terzi samo vreba grešku da ga otkači.

Svi su tu proračunati, jako je teško zaraditi pare. To je tako i u životu. Život je borba, zato volim rijaliti, jer veličanje tih lažnih vrednosti nema toliko koliko ima u stvarnom životu - zaključila je glumica koja se oprobala i kao rijaliti učesnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading