ANĐELA ĐURIČIĆ NAPUSTILA ELITU 8! Produkcija je HITNO IZVELA iz rijalitija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je razlog momentalnog izlaska!

ANĐELA ĐURIČIĆ NAPUSTILA ELITU 8! Produkcija je HITNO IZVELA iz rijalitija!

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić, poznata učesnica rijaliti programa "Elita 8", danas je napustila imanje u Šimanovcima kako bi posetila Palatu pravde. Crnogorka je ovim povodom privukla pažnju javnosti svojim izgledom dok je stizala na unapred zakazano suđenje, noseći sivi komplet od glave do pete, sa majicom pastelne boje ispod sakoa i patikama.

Podsećanja radi, Đuričićeva je pre tri dana takođe napustila "Elitu" zbog suđenja koje je tada bilo zakazano. U pratnji produkcije, Anđela je privremeno izašla sa poznatog imanja, ali još uvek nije potvrđeno s kim se suočila na sudu. Spekuliše se da bi njen bivši partner, Zvezdan Slavnić, mogao biti jedan od ključnih aktera u ovom postupku. Tog dana, rijaliti zvezda je nosila beli komplet sa bledozelenim šarama, kosu je vezala u rep, a lice sakrila naočarama za sunce.

Inače, kako je Republika već pisala, julu prošle godine, Anđela Đuričić je odlučila da pravdu potraži na sudu. Prema saopštenju njenog advokata, učesnica rijalitija je podnela krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića, optužujući ga za nasilje u porodici nakon izlaska iz "Zadruge 6". Navodno, bivši robijaš je fizički zlostavljao frizerku iz Đenovića, zbog čega je ona odlučila da reaguje pravnim putem.  

Advokat je tada izdao zvanično saopštenje u kojem se navodi da su protiv Slavnića podnete krivične prijave Prvom javnom tužilaštvu u Beogradu za produžena krivična dela nasilja u porodici, a Prvom osnovnom sudu podnete su privatne krivične tužbe za lake telesne povrede, uvredu i iznošenje ličnih i porodičnih prilika, u skladu sa odredbama Krivičnog zakonika Republike Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading