STANISLAV POSLAO ANĐELI PORUKU ČIM JE NAPUSTILA "ELITU": Majin bivši ima planove za BUDUĆNOST sa njom! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak se oglasio javno i označio Đuričićevu!

STANISLAV POSLAO ANĐELI PORUKU ČIM JE NAPUSTILA "ELITU": Majin bivši ima planove za BUDUĆNOST sa njom! (FOTO)

Foto: ATA Images

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" Anđela Đuričić je saznala da je Stanislav Krofak rekao da je ona prelepa, što su komentarisali Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša. Miljana Kulić je istakla da Anđela zapravo sve vreme čeka Krofakov ulazak u "Elitu 8", kao i da je zbog toga šutnula Nenada Marinkovića Gastoza.

Krofak se nakon emisije oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Bravo, Anđela, ti si rekla svoje, ne znam šta im nije jasno. A šta bude u budućnosti, budemo videli - poručio je Krofak.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Stanislava Krofaka

Inače, Đuričićeva je i danas napustila imanje u Šimanovcima, kako bi posetila Palatu pravde zbog suđenja, tako da postoji mogućnost da sazna za Krofakovu poruku.

Podsećanja radi, Kulićeva je sinoć raskrinkala Anđelu u emisiji.

- Što se tiče Anđele, cele večeri slušam ovo ograđivanje, povezujem ono za Mionu i Stanislava i mislim da očekuje Krofakov ulazak, to njeno budemo videli mislim da neće dati pristup Gastozu jer očekuje Stanislava i mislim da će sa njim popustiti. A Gastoz ako je budala neka pravi i dalje limunade i kafe Anđeli. Kad upozna lično Stanislava misli da će popustati ta njena hladnoća - rekla je Miljana.

- Mene ljudi ovde ne slušaju, rekla sam već da mi se dve stvari nisu poklapale u odnosu sa Gastozom i da sam zato donela odluku. Ja ne volim grube momke jer sa Matejom ovde nisam imala dve svađe u 6 meseci - dodala je Anđela.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela je sinoć raskrinkana

- Meni je Anđela do sad najkonkretnija i mislim da je Gastoz shvatio šta mu govoriš, ti bi za dva meseca pala od silnog muvanja, mada svi govore da si u intervjuu pre dva dana govorila sve suprotno - rekao je Ivan Marinković.

- Ja sam tad bila srećna, a sada sam hladne glave i najnormalnije razmišljam -dodala je Anđela.

- Malopre si rekla da imaju dve stvari za njega, da li se plašiš da je to zbog njegovog shvatanja devojaka - pitao je Karić.

- Ja zaista ne želim da budem surova s njim i neću reći šta je to, ali je bitno da sam donela odluku. Meni je žao ako se osetio poniženo - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading