ŠOK! TRUDNA MILICA ODUSTALA OD "ELITE": Stižu tužbe u Šimanovce!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica će pravdu potražiti na sudu!

ŠOK! TRUDNA MILICA ODUSTALA OD "ELITE": Stižu tužbe u Šimanovce!

Foto: Tanjug/Oksana Toškić/Profimedia

Trudna Milica Veličković doživela je veliki stres kad ju je verenik Borislav Terzić Terza prevario s atraktivnom starletom Sofijom Janićijević u rijalitiju. Ona redovno drži lajvove na društvenim mrežama, a u poslednjem je saopštila novu odluku.

Naime, kako je prvo otkrila, Milica neke vreme neće gostovati u emisijama jer ne želi da se ponavlja.

- Zvali su me na Red TV u emisije, ali nema potrebe da idem da pričam jedno te isto. Pustite dečka da zarađuje pare - rekla je Milica.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica odgovorila na Sofijine optužbe

Sofija je nedavno izjavila da su se Terza i Milica sve dogovorili, a ona je na ovo odgovorila sledeće:

- Pustite tu priču. Pored svih svojih problema, ne mogu da se objašnjavam. U rijaliti ne ulazim, to da znate. Nema o čemu da se razgovara, svaka vrsta razgovora je suvišna. U januaru se porađam, nemam vremena da ulazim i da se maltretiram - rekla je Milica, pa otkrila da li bi se pomirila s Terzom:

- Nisu mi jasni ljudi koji me pitaju da li bih se pomirila s njim. Bar da ima pare, pa da ga trpim zbog toga, kao neke žene što trpe svašta zbog novca.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica će tužiti Mionu i Ša

Veličkovićeva je najavila i nekoliko tužbi. Kako je ispričala, već je poslala materijal advokatu da bi podneo tužbu protiv Nenada Aleksića Ša, za Mionu Jovanović još nije, iako, kako navodi, ima dovoljno materijala i za tužbu protiv pevačice.

- Sada samo gledamo šta se dešava i pišemo tužbe. Već sam poslala advokatu za Ša, za Mionu još nisam. Nisam učesnik i ne želim da me pominju. Rodiću devojčicu, želja mi je samo da nema nijednu karakteristiku na oca.

- Vidim i da nosi sve moje stvari koje sam mu ja kupila. Uopšte mu to nije problem. Majka mu radi u zdravoj hrani, verovatno je već pitaju za njega, jadna žena, obrukao je i sebe i porodicu - završila je Veličkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading