DA SE RASPLAČEŠ! Samir Ramović se nakon TEŠKE OPERACIJE vratio u rodnu zemlju, pogledajte emotivni susret sa PORODICOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je ovaj trenutak jedva dočekao!

Bivši učesnik "Elite 7" Samir Ramović je pre oko mesec dana imao tešku operaciju u Turskoj. On je tada išao na transplantaciju bubrega, a danas je stigao u Crnu Goru.

Na aerodromu ga je sačekala majka, kojoj je odmah pao u zagrljaj. Dirljivi prizor podelio je na društvenoj mreži Instagram, a njegovi fanovi su zaplakali od sreće.

- Kad majka dočeka nakon 40 dana - napisao je on i dodao emotikon srca.

Inače, Samir se dva dana nakon operacije uljučio u emisiju REDakcija, gde je otkrio kako se oseća nakon transplatacije i tom prilikom govorio o daljem oporavku. 

- Do juče sam bio u bolnici, sad sam u parku. Trebalo je ranije da izađem, ali imao sam manjih komplikacija. Predloženo mi je da ostanem još 5 dana, pokazalo se da je kreatinin malo povišen, da oko bubrega ima još tečnosti, da se limfa stvara. Primjen sam ipet na odeljenje, rašene su odrepene analize i magnetna rezinanca, bilo je uopticaju da se opet stavi dren, pa onda da se stavi stent, konzilijum lekara je doneo odluku da ne treba to raditi. Rekli su da može da se to desi dok se bubreg privikava, ja se dobro osećam, ovo je sve normalno, dešavaju se ovakve stvari. Sledi mi oporavak, sledeća dva meseca su kritična. Imunitet mi je namreno oslabljen, prva dva meseca moram baš da se pazim. Šest meseci moram da se pridržavam nekih saveta - otkrio je Samir i ispričao da li su mu bivša žena i deca podrška tokom teških dana:

- Čuo sam se sa decom i bivšim ženom zbog dece. Jedva čekam da ih vidim. Neću moći mnogo vremena da provodim ni sa njima sada. Deca se mnogo kreću, ide u školu i moram povesti računa da ne pokupim neki virus - kaže Ramović

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Samir se operisao u Turskoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading