SOFIJA JE VEĆ BILA SA OŽENJENIMA, POMINJU SE I NEKI ALBANCI: Terzin brat došao do šok-saznanja o novoj snajki, pa RAZVEZAO JEZIK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Terzić priznao i da se više ne čuje sa trudnom Milicom.

SOFIJA JE VEĆ BILA SA OŽENJENIMA, POMINJU SE I NEKI ALBANCI: Terzin brat došao do šok-saznanja o novoj snajki, pa RAZVEZAO JEZIK!

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV

Porodica učesnika "Elite 8" Borislava Terzića Terze našla se u nebranom grožđu nakon što je on pred milionima gledalaca Pinka prevario trudnu verenicu Milicu Veličković i otpočeo vezu s atraktivnom Sofijom Janićijević, u koju se zaljubio do ušiju.

Otkako su sve isterali na čistac, Sofija i Terza se ne odvajaju, a nedavno su imali i vrelu akciju u ranim jutarnjim časovima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Terzin brat Miloš Terzić došao do šokantnih podataka o Sofiji Janićijević

Međutim, njihovu naizgled idiličnu emotivnu vezu njegova porodica ne podržava.

- Ne komentarišemo kod kuće više ništa. Iskreno, ne zanima me nijedna priča tamo, znam da od Sofije i Terze nema ništa. E sad, šta će biti sa Milicom kada izađe, kakve će stvari i probleme imati, da li će imati probleme, ne znam, ali Sofija nas ne interesuje - priča za Pink.rs Terzin brat Miloš Terzić, koji je izneo i očev stav o novoj snajki Sofiji, budući da se zna da nije želeo da prihvati ni Milicu, iako će u januaru roditi njegovo unuče.

- Ma, kakvi... To tek ne! Ne pravi on nikakvo poređenje, ali ima jasan stav. Terza tamo ne može da nađe devojku i ženu, kada izađe napolje treba da se bavi time, a ne tamo da traži devojku za ženidbu.

Republika

Foto: Ata Images/Printskrin

Milica Veličković gleda Terzine i Sofijine akicje uživo

Terzin brat priznaje da je zatrpan porukama o Sofijinoj prošlosti i da se o tome dosta spekuliše na društvenim mrežama.

- Šalju mi svašta Miličine i Terzine grupe, neke su promenile imena, neke su ostale iste. Šalju mi te stvari. Načuo sam nešto za Sofiju i neke Albance, ali jedina priča koja je meni došla iz pouzdanih izvora jeste to da je bila sa oženjenima - otkrio je svoja saznanja Miloš, te priznaje da se više sa trudnom Milicom ne čuje:

- Nemamo kontakt. Rekao sam joj neke stvari da ne radi napolju, da ne sluša te njene grupe i ljude koji joj pune glavu. Da je napravio sr*nje, napravio je, za to nema opravdanja, ali da sad ona uvlači celu moju familiju i porodicu u neke stvari, to nema potrebe da radi. To ako igra rijaliti ona, nek igra sama. Iz tih razloga se ne čujemo.

Porodična drama oko veze Terze, Sofije i Milice i dalje intrigira javnost, a ishod ove priče tek ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading