POZLILO MAJCI SOFIJE JANIĆIJEVIĆ, HITNA DOŠLA PO NJU! Odgledala ćerkinu VRELU AKCIJU sa Terzom, pa se srušila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskol u porodici zbog veze Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze.

POZLILO MAJCI SOFIJE JANIĆIJEVIĆ, HITNA DOŠLA PO NJU! Odgledala ćerkinu VRELU AKCIJU sa Terzom, pa se srušila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević

Porodica Sofije Janićijević suočava se sa teškom situacijom zbog njene veze sa Borislavom Terzićem Terzom, koji je napustio svoju trudnu verenicu Milicu Veličković zbog Sofije. Ovaj postupak je naišao na žestoku osudu javnosti, a i samoj Sofiji se upućuju optužbe da je ljubavnica.

Napori da se stupi u kontakt sa Sofijinom majkom, Brankicom Janićijević, nisu urodili plodom. Ona je bila zauzeta na poslu i nije bila raspoložena za razgovor. Međutim, Sofijina sestra od tetke, Maja, je bila voljna da iznese svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

- Nikad smo gore zbog čitave ove situacije! Sofiju podržavam, ali taj odnos sa Terzom ne! On je smrad jedan smrdljivi - rekla je Maja, koju smo pitali zbog čega ima takav stav, budući da se Terza sjajno ponaša prema Sofiji.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza

 

- Džabe se on lepo ponaša prema Sofiji kada je mogao da uradi to što je uradio. Sutra bi i njoj to mogao da uradi ili bilo kojoj drugoj.

Posebno im je teško palo to što je Sofija imala seks sa Terzom.

- Majka je dva puta bila u hitnoj, užas, užas! Ona je baš loše! Sofijin otac je u šoku, ne gleda više, niti ga zanima. Cela porodica je katastrofa - rekla je ona za Pink.rs, a potom se osvrnula na brojne stvari koje se o Sofijinoj prošlosti pišu i šeruju na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević

 

- Taj čovek o kom se priča da je bila s njim nije Albanac, a ona slika sa curom, gde se ljube, to je njena tetka koja se ne eksponira - rekla je Sofijina sestra Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading