HITNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE PRESEKLO MILJANU KULIĆ! Doneta odluka o daljem UČEŠĆU, ovde se SVE ZAVRŠAVA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva zažalila što nije tužila Terzu!

HITNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE PRESEKLO MILJANU KULIĆ! Doneta odluka o daljem UČEŠĆU, ovde se SVE ZAVRŠAVA!

Foto: ATA Images

Veliki Šef uputio je novo pismo na adresu Bele kuće u rijalitiju "Elita 8", a hitan zadatak je saopštio Danijel Dujković Munjez, koji je pročitao saopštenje pred svim učesnicima.

Naime, kao i svakog petka, ovaj dan je rezervisan za težak zadatak nominacija. Učesnici su upozoreni da je njihova odluka od velike važnosti i da je potrebno da pažljivo obrazlože svoj izbor. Takođe, naglašeno je da nominovana osoba ne može biti ni neko od potrčaka, ni vođa, niti bilo koji od odabranih.

- Dragi odabrani, kao što znate, petkom je na vama težak zadatak. Neki su olako shvatili nominovanje, te vam napominjemo da je vaša odluka važna. Potrebno je da nominujete osobu kojoj želite da vidite leđa i ne želite više da vidite u rijalitiju. U obavezi ste da obrazložite svoju nomionaciju. Nominovani ne mogu biti potrčci, vođa, niti bilo ko od odabranih. Razlog nominacije mora biti vaše mišljenje, a ne nečija sugestija. Počnite odmah. Pozdrav, Veliki Šef - glasilo je pismu.

Među prvima je novinovala Miljana Kulić, koja je istakla da je zažalila što je povukla tužbu protiv Borislava Terzića Terze.

- Ove nedelje sam imala dosta sukoba, s Rajačićem i malim Urošem, ali ne mogu njega jer je potrčko i takođe sa Slađom. Ja neću nominovati nikoga od tih ljudi, već nekoga kome nije mesto ovde, jedan smrad, ljiga, džiber i seosko đubre, a to je Terza jer mi je sinoć izgovorio sve i svašta za decu. Ja sam povukla tužbu, ali mi je žao jer mi je majka rekla da će pare da potroši na ovu Sofiju, a da sam dobila pare na sudu, mogla sam da predam Milici i detetu. Svoje opravdanje traži u tome što je Milica imala lošu prošlost, Sofija je devojka bez empatije i mogla sam i nju da nominujem jer mi je zaista degutantno da niko nije osudio njihovu vrelu akciju koja je bila totalno neprimerena. On je mene molio da ga ne tužim zbog deteta i ja sam se sažalila, te sam odlučila da povučem tužbu, ali da sam pametnija, rekla bih: "Milice, izvoli pare od tužbe da imaš za svoje dete" - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading