GASTOZ ĆE OTKAČITI ANĐELU ČIM... : Najbolji prijatelj otkrio njegovu MRAČNU STRANU - ovo je radio sa SVAKOM (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igra mu je zanimljiva samo donekle!

GASTOZ ĆE OTKAČITI ANĐELU ČIM... : Najbolji prijatelj otkrio njegovu MRAČNU STRANU - ovo je radio sa SVAKOM (FOTO)

Foto: prinskrin

Najbolji prijatelj jednog od najpopularnijih učesnika "Elite 8" Nenada Marinkovića Gastoza, takođe popularni reper i muzički producent Damjan Čarapić, poznatiji kao Tozla, oglsio se prvi put od početka rijalitija i otkrio da li njegova veza sa Anđelom Đuričić ima budućnost.

Naime, kako je Gastozovo muvanje s Anđelom već nedeljama unazad glavna tema u Beloj kući, ali i na društvenim mrežama, gde sve vrvi od njihovih romantičnih, ljubavnih snimaka, koji čak obaraju trending liste, on je rešio da iznese svoj sud o svemu tome.

Republika

Foto: youtube.com

Gastozov najbolji drug Tozla progovorio o Nenadovoj vezi sa Anđelom

Pošto se, konačno, dogodio i njihov prvi poljubac u Anđelinom krevetu, a tokom dana već usledile prve nevolje u raju, Gastozov drug je i te kako imao šta da kaže.

Budući da je Marinković ponovo imao potrebu da za crnim stolom stane u odbranu Ene Čolić, zbog koje ga je Đuričićeva i ranije kritikovala, mnoge će zanimati da li je Nenad takav i napolju, te da li se oko drugih devojaka trudi toliko, kao oko Anđele.

Što se tiče udvaranja, to je totalno njegov fazon. To što sam video, to je totalno on. Jedini problem je to što on, kada nešto vidi da može, onda mu to više nije zanimljivo. Takav je i sa teretanom, na primer - otišli smo, trenirali mesec danam, video je da može i odustao je (smeh). Tako je i sa ribama, kada vidi da može, onda mu više nije zanimljivo. Jedino što je sa njom ovo baš dugo trajalo, koliko sam skapirao, to traje od početka. Ona mu je nešto posebno zanimljiva. Gotivno mi je sve to, ne znam devojku, ali skroz su mi gotivni - rekao je Tozla za Pink.rs i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gastoz i Anđela Đuričić prvi put su se poljubili u njenom krevetu

Sve mi je simpatično, stvarno. Ona tera svoju priču, on svoju... Znam da su se poljubili, ali je opet napravio neko s*anje, jer je Enu nešto branio. Međutim, ako je to branjenje bilo ispravno, to mi liči na njega. Ako ispravlja krivu Drinu, koja stvarno treba da bude prava, on gazi, dok ne bude kako treba. 

Na kraju je priznao da ni sam nije siguran da li će Anđela i Gastoz ići baš do kraja.

- Ne znam da li će skroz, u pravu vezu ući sa Anđelom, vidim da je ona tvrd orah. Nagledao sam se tvrdih oraha koji su bili polomljeni, tako da će to verovatno i ovde da se desi (smeh). Ali su mi baš simpatični, stvarno - zaključio je Tozla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading