Anelina majka i preko Instagrama izvodi vradžbine: Alibaba tvrdi da je njegova bivša svekrva VEŠTICA, pa priložio DOKAZ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić i Jasmina Ahmić ratuju, dok je njena ćerka u "Eliti 8".

Anelina majka i preko Instagrama izvodi vradžbine: Alibaba tvrdi da je njegova bivša svekrva VEŠTICA, pa priložio DOKAZ!

Foto: YouTube/Printscreen, Facebook

Žestoki medijski rat između Jasmine Ahmić, majke učesnice "Elite 8" Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića, sa kojim ima ćerkicu Noru, ne jenjava.

Oni su se prepucavali tokom cele prošle sezone rijalitija, kao i za vreme letnje pauze, a po svemu sudeći ne planiraju da prestanu ni dok traje osma sezona u kojoj je Aneli učesnica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Red tv printscreen

Jasmina Ahmić ratuje sa Alibabom još otkako je Aneli ušla u "Elitu 7"

Očito da takozvani Alibaba nije mogao da ostane imun na reči Ahmićkine majke nakon vesti o tome da će uskoro da stane na ludi kamen sa starletom Stanijom Dobrojević, pa se oglasio tvrdeći da ga Jasmina uhodi na društvenoj mreži Instagram. 

- Ne bih da dajem krezavoj, ćelavoj, ćoravoj vještici mnogo na značaju koje se čak i sin stidi! Baba stavi zilet na uho, šrafciger u kosu umesto šnale i utripuje se da je zvezda. Zamolio bih je da me prestane uhoditi, pametnije bi joj bilo da ide skidati kamenac sa ona tri zubića što ima u glavi, umesto da proziva sve po portalima luda baba! To je luda baba koja smrdi na mokraću, ne možeš joj prići na 16 metara od smrada. Verovatno joj je krivo što sam joj odbio zahtev, pa joj propao plan da izvodi njene vradžbine, pa divlja po portalima. Evo i dokaz da me uhodi - poručio je Asmin za Pink.rs, te dostavio skrintšotove njenih zahteva za praćenje i njegovog odbijanja.

Republika

Foto: printskrin instagram

Asmin Durždić nedavno najavio venčanje sa Stanijom

Podsetimo, Asmin Durdžić je nedavno objavio da pakuje kofere i kreće za Ameriku da bi konačno odveo Staniju pred matičara.

Upravo zbog poznate starlete je Aneli Ahmić i dospela u žižu interesovanja još na početku "Elite 7" kada je ispričala svoju životu priču tvrdeći da joj je Stanija preotela muža i da je zbog nje, njeno dete ostalo bez oca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading