SKANDALČINA! Aneli uhvaćena sa Terzom u AKCIJI - Sofija će ga ŠUTNUTI kada sazna za OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić će ovo morati da objasni svima!

SKANDALČINA! Aneli uhvaćena sa Terzom u AKCIJI - Sofija će ga ŠUTNUTI kada sazna za OVO!

Foto: ATA Images

U rijalitiju "Elita 8" večeras je došlo do napete situacije kada je starleta Slađa Lazić Poršelina postavila Aneli Ahmić pitanje koje je izazvalo burne reakcije ukućana. Naime, Slađa je direktno upitala Anelu da li se pomirila sa Borislavom Terzićem Terzom nakon što su ih učesnici videli da se grle ispred izolacije.

- Je l' si se ti pomirila s Terzom, majke ti? Kaže mi Ana da ste se grlili - pitala je Slađa.

- Ne smem da pričam s njim. Samo sam prošla i stavio mi je ruku, neću se grliti s njim - rekla je Aneli.

- Ja sam rekla nema šanse, vređali su se najstrašnije. Ana rekla da igrate rijaliti, a ja bila šokirana. Ja te pitam, jer si mi drugarica i nije mi realno. Vi sad niste dobre - kazala je Slađa.

- Nikad i nismo bile dobre - rekla je Ahmićeva.

Nakon ovog incidenta, mnogi se pitaju šta će se dalje dešavati između Anela Ahmić i Borislava Terzića Terze, kao i da li će njihov odnos postati nova tema za intrige i spekulacije među ukućanima. S obzirom na karakteristike rijaliti formata, nije isključeno da će ova situacija dodatno zakomplikovati odnose među takmičarima.

Naravno, reakcije publike na društvenim mrežama su veoma podeljene. Dok jedni osuđuju Slađin potez kao neprimeren i invazivan, drugi podržavaju njenu hrabrost da postavi direktno pitanje i istraži situaciju. S obzirom na to da je "Elita 8" poznata po dramatičnim obrtima i neočekivanim sukobima, očekuje se da će ova tema i dalje biti aktuelna u narednim danima.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading