GASTOZ UHVATIO ANĐELU SA OVIM DEČKOM U ELITI! Isplivali svi ŠOK DETALJI afere, OVO će je ukanaliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić ni ne sluti šta Gastoz poseduje o njoj!

GASTOZ UHVATIO ANĐELU SA OVIM DEČKOM U ELITI! Isplivali svi ŠOK DETALJI afere, OVO će je ukanaliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom dana u rijalitiju "Elita 8", Nenad Marinković Gastoz poverio se svom cimeru Đoletu Kralju o svojim emotivnim problemima. Gastoz je iznenadio sve kada je otvorio dušu i ispričao kako ga njegova devojka Anđela Đuričić čini ljubomornim.

Gastoz je priznao Đoletu da se oseća zbunjeno i povređeno Anđelinim ponašanjem, ističući da mu je teško da shvati razloge za njenu ljubomoru. Ovo priznanje je izazvalo veliko iznenađenje među ostalim učesnicima rijalitija, s obzirom na to da je Gastoz inače poznat po svom samouverenom stavu i retko kada pokazuje osećanja pred drugima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Marinković Gastoz i Anđela Đuričić Elita 8

 

- Ona mene pravi ljubomornim sa tobom, rekla mi je kad joj se grli i ljubi da ode kod tebe - rekao je Gastoz.

- Dalje od mene. Što Nikolu nije ljubila? Stavlja dva kilograma pudera. Periodična je, samo treba da je razumeš i ništa više, ako planiraš odnos sa njom. Ona je dobro duša, za razliku od ovih ološa ovde. Drago mi je što Uroš nije uticao, hteo je da me posvađa sa njom. Ovo za enu će nju da prođe - govorio je Đole Kralj.

Nenad Marinković Gastoz je istakao da ne razume zašto se Anđela ponaša na taj način i da ga to veoma pogađa. On je naveo da je uvek bio iskren prema njoj i da ne vidi razlog za njenu ljubomoru. Takođe je istakao da želi da reše svoje probleme i nastave svoju vezu na zdrav način.

 


Đole Kralj je saslušao Gastozove probleme i pružio mu podršku, ističući da je komunikacija ključna za rešavanje svakog problema u vezi. On je savetovao Gastoza da razgovara otvoreno sa Anđelom i pokuša da sazna šta je tačno razlog za njenu ljubomoru. Takođe je naglasio da je važno da oboje budu iskreni jedno prema drugom kako bi rešili svoje nesporazume.

Nakon ovog razgovora, očekuje se da će Gastoz preuzeti inicijativu i razgovarati sa Anđelom o svojim osećanjima. Ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje razvijati i da li će njih dvoje uspeti da reše svoje emotivne probleme i nastave svoju vezu na pozitivan način.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading