SKANDALČINA! Isplivao CENOVNIK Aleksandre Nikolić, evo koliko je para uzimala za SAT, a tek da vidite kako je OBUČENA! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić imala baš burnu prošlost!

SKANDALČINA! Isplivao CENOVNIK Aleksandre Nikolić, evo koliko je para uzimala za SAT,  a tek da vidite kako je OBUČENA! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Nikolić ELit a8

Starleta Aleksandra Nikolić ušla je u rijaliti "Elita 8" kao anonimna klaberka, a sada su se pojavili njeni rani radovi, koji su šokirali javnost. 

Naime, kako se na jednom Instagram profilu pojavio snimak Nikolićeve sa ostalim devojkama na sajtu za odrasle, obučene kao Beba Mrazice, komentari su počeli da se nižu jedan za drugim. Uz snimak stoji i cenovnik Aleksandre Nikolić, te piše da je za sat vremena uzimala 200 evra.

 

 

Nakon ulaska u rijaliti "Elita 8", kao anonimna klaberka, Aleksandra Nikolić je postala predmet velike pažnje javnosti. Njena prošlost i rani radovi su došli u fokus interesovanja mnogih, a ova situacija je dodatno podgrejala medijsku pažnju oko njenog učešća u rijalitiju.


Nakon što su izašli njeni rani radovi na internetu, Aleksandra Nikolić se još nije oglasila povodom ovih navoda. Javnost i mediji s nestrpljenjem iščekuju njenu reakciju i eventualno pojašnjenje cele situacije.

Ovo otkriće definitivno je dodatno začinilo dešavanja u rijalitiju ,,Elita 8" i izazvalo brojne reakcije. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će Aleksandra Nikolić dati neko zvanično saopštenje povodom ovih dešavanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_smo_nasi2

 

Instagram stranica koja se bavi popularnim rijalitijem iznela je skandalozne detalje o Aleksandri.

Naime, uz fotografiju koja je za kratko vreme zapalila društvene mreže .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading