PROCURIO KUĆNI VIDEO ANE RADULOVIĆ! Voditeljka Pinka odmah napustila Beograd, otkrivena njena trenutna LOKACIJA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović u šok izdanju!

PROCURIO KUĆNI VIDEO ANE RADULOVIĆ! Voditeljka Pinka odmah napustila Beograd, otkrivena njena trenutna LOKACIJA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka rijalitija "Elita", Ana Radulović, odlučila je da pokaže svojim pratiocima na Instagramu kako uživa u opuštajućem trenutku u svom porodičnom domu. Nedavno razvedena od supruga Mirčeta Radulovića, Ana je objavila snimak iz džakuzija koji je mnoge ostavio bez daha.

Na snimku se može videti kako Ana, potpuno opuštena, uživa u toplom kupku, smejući se i delujući potpuno prepuno života. Mnogi su primetili da je nakon razvoda Ana zasijala i da izgleda srećnije nego ikad.


Nakon nedavnog razvoda, Ana Radulović je očigledno odlučila da se posveti sebi i svojoj sreći. Ovaj snimak iz džakuzija samo je jedan od primera kako Ana uživa u novoj fazi svog života.

Njeni brojni pratioci na društvenim mrežama nisu mogli da ne primete koliko Ana sija od sreće u ovom videu. Mnogi su joj pružili podršku i poželeli joj sve najbolje u budućnosti.

Jedna od stvari koje su mnogi primetili na snimku jeste Anin osmeh koji je osvajao i najzahtevnije gledaoce. Delovalo je kao da je Ana potpuno oslobođena tereta i da uživa u svakom trenutku.
Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 


Ana je pokazala da joj je njen porodični dom postao prava oaza mira i opuštanja. Džakuzi u kupatilu sigurno je postao jedno od omiljenih mesta za relaksaciju i uživanje.

Iako je prošla kroz težak period razvoda, Ana Radulović deluje kao da gleda samo napred. Njeni fanovi jedva čekaju da vide šta će sledeće biti novo u Aninom životu.

Uprkos svemu, Ana je zahvalna na svim lepim trenucima u svom životu i sada puna nove energije ide ka novim izazovima. Ovaj snimak iz džakuzija samo je mali uvid u to kako Ana uživa u svojoj novoj slobodi i sreći.

Inače, Ana je nakon ovog snimka, objavila sledeći kako odlazi iz Beograda i uputila se ka Novom Sadu, a to sve možete pogledati u galeriji koja se nalazi iznad. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading