U ELITU STIŽE SPECIJALNO PISMO! Milan Milošević spreman da unese šok-vesti! Ništa više neće biti isto!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anketa je pokazala šta narod misli!

U ELITU STIŽE SPECIJALNO PISMO! Milan Milošević spreman da unese šok-vesti! Ništa više neće biti isto!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnici rijalitija Elita 8 birali su u subotu osobu koja ima najmanje poštovanje prema drugima, a glasanja je bilo na internetu i na portalima. 

Prema statistikama,treće mesto zauzeo je Borislav Terzić Terza.

Na drugom mestu našla se Sofija Janićijević. Prvo mesto, s ubedljivo najviše glasova, zauzela je Jelena Marinković.

Foto: Printskrin TV Pink

Milan Milošević

 

Inače, učesnik rijalitija Elita 8 Stefan Karić i njegova cimerka Jelena Ilić ovih dana vode pravi rat na imanju, a u sve se sada umešao i njegov otac Osman Karić, koju je raskrinkava na društvenim mrežama. 

U svom stilu, Osman je obelodanio Jelenine glasovne poruke u kojima se na negativan način izjašnjava o Elvinu Kadriću Kadri, navodno njenom najboljem prijatelju u "Eliti". Iako sada neguju tople, prijateljske odnose, poruke koje je Osman obelodanio upućuju na to da Jelena o Kadriću, zapravo, ima potpuno drugačije mišljenje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević

 

Jelena i Kadra, to je jedan zamršen odnos. Nema ona uopšte lepo mišljenje o njemu, to je stvarno tačno - pisao je između ostalog Osman, te podsetimo šta je još govorila: 

Ovog Kadru, nesposobnjakovića ne mogu da gledam očima! Ide s nama u rijaliti, ranije je glumio budalu, koja je kao fina, ćuti, kao nije iz ovog sveta, a onda je hteo da pobedi. Sada se nada, ulazi on, pobediće, a ne kapira da od toga nema ništa, misaona imenica je da on pobedi.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen/PINK

Osman Karić i Jelena Ilić

 

Inače, Osman Karić redovno komentariše na društvenim mrežama dešavanja u rijalitiju, te je tako nedavno branio i naslednika kada su ga napadali za crnim stolom. 

Njegove objave uvek privuku pažnju, što je slučaj bio i sa novom fotografijom, kojom je otkrio novu učesnicu pomenutoj rijalitija. Naime, u njegovoj vili je jednom prilikom bila Nataša Moskva, a Osman je otkrio da ulazi u Elitu i da je spremna za pravi šou.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading