MILJANA IZAZVALA HAOS U BELOJ KUĆI! Tresla se od BESA, jeziva vrska PREKINULA emitovanje programa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok scene za vreme emisije!

MILJANA IZAZVALA HAOS U BELOJ KUĆI! Tresla se od BESA, jeziva vrska PREKINULA emitovanje programa!

Foto: printscreen/RTV Pink

Tokom emisije "Izbor potrčaka" voditelj Milan Milošević je dao priliku takmičarima "Elite 8" da komentarišu današnju podelu budžeta Jelene Ilić Marinković i krađu koja se desila u Beloj kući. Nakon sukoba Milene Kačavende sa Jelenom i Ivanom Marinkovićem, reč je dobila Miljana Kulić.

Kulićeva je iznela svoje viđenje situacije, ističući da je odbila da uzme kofer koji joj je Ivan predložio da ukrade tokom emisije. Ona je istakla da neće uzeti ništa što nije njeno, te da je prethodne sezone došlo do svađe i inata kada je reč o ovakvim situacijama.

- Što se tiče kofera prišao mi je, ne znam što kad je Jelena vođa i može da uđe u Odabrane. Pitao me je za vreme emisije da uđem i vidim da li je kod Kačavende mali, crni kofer. Ja nikad u životu ne bih uzela. Neću ništa da uzimam, imam svoje, a prošle sezone je bio inat i svađa - govorila je ona.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić napravila haos u Beloj kući

- Zamolio sam Miljanu jer su svi tamo, znam da Jelena sme da uđe, a kad sam otišao da joj dam baterije, rekla mi je da je sama uzela Kačavendin - rekao je Ivan.

- Ti si podržao da uzme moju šminku? - pitala je Kačavenda.

- Ja nisam rekao ni Miljani, ni Jeleni da krade robu - pravdao se Ivan.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivan Marinković Elita 8

- Ivan hoće da kaže kako Miljana to često radi, pa hoće da je gurne u vatru jer njoj to niko neće da zameri - umešao se Gastoz.

- Ceo dan me ponižava. Nikad nisam ukrala ništa, osim para i energetskog pića. Oni žele da me ogade u narodu da sam ja kleptomanka - nastavila je Miljana Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading