MILJANA KULIĆ ZVERSKI NASRNULA NA BEBICU, USLEDILO ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Svi bruje o njenoj diskvalifikaciji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđenje je jedva zaustavilo pomahnitalu Miljanu Kulić.

MILJANA KULIĆ ZVERSKI NASRNULA NA BEBICU, USLEDILO ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Svi bruje o njenoj diskvalifikaciji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku sinoćnje emisije "Pretres nedelje" u rijaliti programu, glavni akteri su bili Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica. Sukob je eskalirao kada je Miljana uputila brutalne uvrede Nenadovoj devojci, Teodori Delić, a zatim je usledio oštar odgovor od strane Nenada.

Sve je počelo kada je Miljana pokušala da se osveti Nenadu uništavanjem njegovih stvari, ali je Nenad Marinković Gastoz uspeo da spreči ovaj incident. Ipak, sukob se preneo i u dvorište, gde je obezbeđenje bilo primorano da interveniše.

U toku sukoba, čule su se žestoke uvrede i pretnje sa obe strane. Nenad je Miljanu nazvao pogrdnim imenom, dok je ona uzvratila istom merom, dodajući da će "ku*va ponovo da spava u zatvoru". Ovakav verbalni okršaj doveo je do burne reakcije publike, koja je osudila nasilno ponašanje Miljane, a mnogi su posumnjali da će doći do nove diskvalifikacije, s obzirom da je Kulićeva krenula sa uništavanjem ličnih stvari, a potom je i fizički nasrnula na Bebicu, zbog čega je obezbeđenje intervenisalo.

 

- Šta je bilo kur*etino? Ti ćeš nekoga da polivaš ovde, je l' si pametna? - ponavljao je Bebica.

- Ku*va će ponovo da spava u zatvoru - rekla je Miljana, aludirajući na Teodoru.

- Je*em li ti pokolenje ono tvoje, go*na jedna...Je*em ti mamu i tatu pijane - rekao je Bebica.

Nakon odluke Velikog šefa o kažnjavanju Miljane, ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati odnosi među učesnicima rijaliti programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading