SRAMNO PRANJE FILIPA CARA NAKON RAZUZDANIH AKCIJA SA MAJOM: Objasnio šta su radili u KREVETU, pa spomenuo dolazak Aleksandre i ĆERKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car svu krivicu svalio na Maju, pa otkrio da ga je namestila!

SRAMNO PRANJE FILIPA CARA NAKON RAZUZDANIH AKCIJA SA MAJOM: Objasnio šta su radili u KREVETU, pa spomenuo dolazak Aleksandre i ĆERKE!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Filip Car, poznati rijaliti-učesnik, nedavno je izazvao pažnju javnosti svojom objavom na Instagram storiju u kojoj je komentarisao nedavno pomirenje s Maja Marinković. On je izneo tvrdnje da mu je sve to namontirano da bi mu otežali da vidi ćerku, koju ima s bivšom partnerkom Aleksandrom Nikolić.

Car je istakao da je onemogućen da pređe granicu i vidi dete, te da smatra da je Maja umesšana u celu situaciju. Oštro je kritikovao sve koji su mu, kako tvrdi, namestili ovaj događaj, ističući da je trenutno na pravom putu u svom životu, ali da se suočava sa izazovima koje ovakve situacije donose.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car i Maja Marinković

- Vidim i Maja me je ošmekala da smo bili zajedno, hvala joj! Ima li još neka da se javi ove godine, pa da me ocinkari ponosno? Ne bih da sam Nejmar, manje su njega drukale nego mene! Hvala svima koji su me namestili baš u momentu kad mi ćerka treba doći jer znate da zakonski ne mogu preći granicu da je vidim trenutno - počeo je on i dodao:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car

- A i da sam prvi put za ne znam koliko godina na pravom putu i da je najveći izazov u životu tik ispred mene. Ovoj ludni****i ne zameram,jer je opsesivno bolesno zaljubljena godinama i onda kad se popletem o nju i pokušam pobeći. Idu ovakve stvari, ali vi mnogi koji joj u tome pomažete da bi kao mene ugrozili ste gori od nje sto puta i i od mog problematičnog k****. Da ne zaboravim da zahvalim curama koje me nisu ošmekale ove godine da smo bili zajedno, hvala, divne ste - poručio je on na storiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading