STIGLE INFORMACIJE O SINU ENE ČOLIĆ! Učesnica Elite ni ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ena Čolić svakodnevno spominje sina, njen ujak se hitno oglasio.

STIGLE INFORMACIJE O SINU ENE ČOLIĆ! Učesnica Elite ni ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu!

Foto: Printskrin

Ena Čolić je postala jedna od glavnih tema i komentatora u Beloj kući zbog svog odnosa sa Jovanom Pejićem Pejom. Prema rečima njenog ujaka Dejana, Ena je zaljubljive prirode i emotivna, dok je Peja rezervisan i kontradiktoran u svojim izjavama. Dejan ističe da se vidi da Peji dopada Ena, ali da on pravi harem oko sebe, dok Ena želi da bude samo jedna i zbog toga mu daje slobodu.

Sukobi između Ene i Anele Ahmić su takođe svakodnevni, a Dejan ističe da je Ena prva prozvala Anelu zbog Mateje, iako je ta priča odavno završena. Međutim, sukob se nastavlja jer Anela potencira situaciju.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Zadruga Official

Ena Čolić i Jovan Pejić Peja

 

- Ona je zaljubljive prirode, zaljubila se u njega vidi se, emotivna je, proradila je emocija u tom prostoru, međutim to sa njegove strane nije tako, on je rezervisan, posmatramo ga svi, kontradiktoran je u svojim izjavama, vidi se da mu se dopada Ena, ali on pravi harem oko sebe, a ona neće da bude u haramu, ona hoce da bude samo jedna, zbog toga mu daje slobodu - rekao je Dejan.

- Što se Aneli tiče, činjenica je da je Ena nju prva prozvala zbog Mateje, iako je ta priča sa njim odavno gotova. Aneli je bila izazavna tada, ali sada Ena pokušava da se izvuče jer se njihov sukob nastavlja jer Aneli to potencira. Ona je rekla za Aneli da je kanta za džoger, i ljudi je napadaju zbog toga, a mnogi komentarišu i Enu da je kanta, a ona se zbog toga ne uzrujava. Ona je probala da spusti loptu, a Aneli ne odustaje - rekao je Dejan za Pinkov portal, pa se osvrnuo na priče o tome gde je i sa kim trenutno Enin sin:

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Ena Čolić i Aneli Ahmić

 

- Njen sin živi sa njenom sestrom koja se preselila kod njega, u njihovoj kuci, mi zivimo u zajednici, imamo veliko dvorište i svi smo zajedno tu i svi smo sa njim. Ja sam im ujak i tom malom deda, i mi smo uvek tu, i on i baba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading