PRAVO LICE ANĐELE ĐURIČIĆ IZAŠLO NA VIDELO: Starleta pokazala UMEĆE, ovo se ne viđa svaki dan!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić pokazala umeće!

PRAVO LICE ANĐELE ĐURIČIĆ IZAŠLO NA VIDELO: Starleta pokazala UMEĆE, ovo se ne viđa svaki dan!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, poznata rijaliti-zvezda, nedavno je odlučila da pomogne svom partneru Nenadu Marinkoviću Gastozu da dotera frizuru. U video-klipu koji je objavila možemo videti kako Anđela koristi makaze da bi popravila situaciju sa Gastozovom kosom. Iako je bila donekle zadovoljna krajnjim rezultatom, Gastoza nije mogla da spreči da dodiruje njenu kosu, pokazujući prisnost i zabavu koju imaju zajedno.

Ovaj video-klip samo je jedan u nizu zabavnih trenutaka koje Anđela i Gastoza dele s pratiocima na društvenim mrežama. Njihova otvorena veza, ispunjena smehom i šalama, privlači pažnju javnosti i izaziva simpatije kod mnogih.


Anđela i Gastoza su postali poznati po iskrenosti i autentičnosti na društvenim mrežama, gde redovno objavljuju sadržaj iz svog svakodnevnog života. Njihova popularnost raste iz dana u dan, a njihove objave redovno izazivaju veliku pažnju javnosti.

Nakon objavljivanja ovog videa, fanovi su se oduševili Anđelinom veštinom i Gastoza su podržali u njegovoj opuštenosti i spontanosti. Mnogi su istakli koliko uživaju u njihovom odnosu i kako ih inspirišu da budu autentični i da uživaju u životu.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su se našalili na račun Gastozove frizure, komentarišući da je upravo takav stil bio popularan pre nekoliko decenija, ali da se možda vreme vratilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading