HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Stiglo neočekivano obaveštenje u Belu kuću! Svi odmah poskakali!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, vlasnica televizije Pink Milica Mitrović najavila je na Instagram profilu vanrednu emisiju pod nazivom "Elite 8" koja će, kako kaže, protresti Balkan.

HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Stiglo neočekivano obaveštenje u Belu kuću! Svi odmah poskakali!

Foto: Pink

Elita 8

U rijalitiju Elita 8 Veliki šef uputio je učesnicima još jedno pismo, te ih je obavestio da je prodavnica otvorena.

- Draga Elito, prodavnica je upravo otvorena, a moći ćete svi da kupujete. U prodavnici ne sme da bude više od četvoro, a radnja radi do devet. Prednost imaju Odabrani - glasilo je pismo.

Svi su odmah potrčali da bi obavili sve ono što se mora u ovakvim trenucima, pa je nastala opšta pomama. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite iznenađeni obaveštenjem

 

Inače, vlasnica televizije Pink Milica Mitrović najavila je na Instagram profilu vanrednu emisiju pod nazivom "Elite 8" koja će, kako kaže, protresti Balkan. U ovoj spektakularnoj emisiji voditelj Darko Tanasijević će dobiti priliku da ugosti potencijalnog biološkog oca takmičara rijalitija "Elita 8" Nenada Ćubića sutra u 12 časova na televiziji Pink.

Ova najava je izazvala veliku pažnju i uzbuđenje širom regiona, a fanovi već nestrpljivo iščekuju ovaj neobičan susret.

Foto: Shutterstock

Elita 8 obaveštenje

 

Ova najava je izazvala ogromno interesovanje javnosti, a mnogi se pitaju šta ih tačno očekuje u ovoj vanrednoj emisiji. "Elita 8" će definitivno biti emisija koja će izazvati mnoge polemike i intrigirati gledaoce. Mogućnost susreta potencijalnog biološkog oca Nenada Ćubića s voditeljem Darkom Tanasijevićem sigurno će izazvati burne reakcije.

Nenad Ćubić, takmičar rijalitija "Elita 8", postao je centralna figura ove vanredne emisije. Njegova potraga za biološkim ocem izazvala je ogromnu pažnju javnosti, a sada će imati priliku da se suoči sa mogućim kandidatima. Nenadova priča već sada intrigira mnoge, a ova emisija će sigurno dodatno rasplamsati interesovanje za njegovu životnu priču.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading